TNG
Redovisningsekonom till Elaflex i Stockholm

Redovisningsekonom till Elaflex i Stockholm

Konsultuppdrag som Redovisningsekonom i Arninge, Stockholm. Ansök nu för en spännande möjlighet på Elaflex!

Har du erfarenhet av redovisning och är redo för nytt uppdrag? Nu söker Elaflex i Arninge, norr om Stockholm, en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på minst sex månader. Som Redovisningsekonom på Elaflex ansvarar du för företagets bokföring och säkerställer att allt stämmer, från kvitton till bankutdrag. Med din kompetens spelar du en central roll för Elaflex fortsatta ekonomiska framgång.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team på fem personer som delar lokaler med ett systerföretag. Stämningen är familjär och stöttande och du kommer få stora möjligheter att påverka. Elaflex är en stabil verksamhet med gott renommé inom branschen och visar goda finansiella resultat. Just nu är Stockholmskontoret placerat i Mörby men de kommer under början av 2024 flytta till nya lokaler i Arninge.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:


Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom på Elaflex kommer du huvudsakligen arbeta med:


Vidare kommer du ge service till kunder (medarbetare och chefer inom företaget) som vill ha besked av olika slag, till exempel om gjorda in- och utbetalningar. Samt arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller på företaget.

 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på minst sex månader med start så snart rätt person är på plats. Då detta är en verksamhetsnära roll utgår du från Elaflex kontor i Mörby/Arninge, norr om Stockholm. Du rapporterar till Platschef på Elafex och till koncernens ekonomiavdelning i Hamburg.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Som konsult är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i företagets struktur och arbetssätt. Du har även:

Då rollen innebär att du har många interna och externa kontaktytor, även i internationella miljöer, är goda kunskaper i skrift samt tal i svenska och engelska ett krav. Vi ser det som meriterande om du självständigt har hanterat löner och arbetat i systemet Visma lön.
Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Svärdvägen 27 Danderyd. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Nathalie Checa – din rekryterare

Nathalie Checa

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Nathalie Checa


TNG Group AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-05