TNG
Sales Controller till Thermia

Sales Controller till Thermia

Driven och självgående Sales Controller sökes till expansiva och lönsamma Thermia i Örebro.

Besitter du ett genuint intresse för försäljning och affärer? Vill du samtidigt vara en del av ett företag som bidrar till en mer hållbar vardag? Bra. Då kan rollen som Sales Controller vara tjänsten för dig! Rollen är ny och du kommer få stora möjligheter att utforma den tillsammans med Försäljningsdirektören.

Hos oss får du vara en viktig nyckelspelare i ett företag som i år firar 100-årsjubileum och är helt rätt i tiden, med fokus på miljö och energi.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss kommer du att ingå i sälj och marknadsavdelningen med placeringsort på Örebrokontoret och rapportera till företagets Försäljningsdirektör. I ditt dagliga arbete kommer du att samarbeta med nyckelpersoner från flera olika funktioner i företaget. Det förekommer även resor till våra olika säljbolag, framför allt i Norden.

Du erbjuds även ett omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer öka fokus på företagets prognoser för produktion kopplat till säljprocessen, du kommer även att hjälpa till med prissättning och kontroller av marginaler samt rapporter till vår säljledning. Det förekommer även andra administrativa uppgifter inom området, tex delta i budgetarbetet gällande försäljning.

Värt att veta

Du kommer att ha många kontakter i företaget och resor förekommer till de olika säljorganisationerna i Sverige, Finland, Norge och Danmark samt till vårt huvudkontor i Arvika.

Våra förväntningar

För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet, meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbeten med närhet till marknadsorganisationer. Vi söker dig som är civilekonom eller har en annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. I rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i PowerPoint och Excel, samt kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, lösningsorienterad och effektiv. Du är vidare väldigt analytisk med god förståelse för siffror och har en hög kommunikativ förmåga. Du är social i ditt sätt att arbeta med kollegor då du kommer att ha mycket kontakt med koncernens olika organisationer.

Lär känna Thermia – din framtida arbetsgivare

Thermia Värmepumpar är en ledande aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 5 500 anställda. Vi är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen. Vi ser till att människor får sina hem och arbetsplatser rätt tempererade både sommar och vinter till lägsta möjliga miljöbelastning och kostnad. Vi vet att du som söker dig till oss vill vara med och bidra till en bättre värld.

Avstånd till arbetsplatsen

Fabriksgatan 54D, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Thermia valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


Thermia

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-20