TNG
HR Business Partner till Mantena i Hässleholm

HR Business Partner till Mantena i Hässleholm

Motiveras du av att arbeta strategiskt och operativt inom HR? Sök rollen som HR Business Partner till Mantena i Hässleholm!

Vill du arbeta i en varierande roll inom HR med fokus på chefsstöd, fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga frågor och rekrytering? Trivs du i en rådgivande HR-funktion där du får stötta ledarna och bidra med din kompetens inom arbetsrätt och HR-årshjulets olika delar? Som HR Business Partner på Mantena i Hässleholm får du möjlighet att bidra till och utveckla verksamheten genom din positiva inställning och trygga arbetssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos Mantena erbjuds du ett utvecklande och självgående arbete inom HR med möjlighet att göra skillnad. Du har en viktig roll i att stötta ledarna i deras dagliga arbete och får använda din fulla kompetens inom HR och arbetsrätt. Här bli du en del av en trivsam arbetsplats där du får möjlighet att bidra med din positiva inställning och härliga energi. 

Mantena strävar efter ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten och individen. Vi har stort fokus på arbetsmiljöfrågor och vi fokuserar på säkerhet och kvalitet i allt vi gör. Som en betydande underhållsleverantör inom  järnvägssektorn i Norden har Mantena ett mål att inte skada den yttre miljön - det ställs allt hårdare miljökrav och tåg är en klimatvänlig transportmetod, både för varor och passagerare. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR Business Partner arbetar du brett med stora delar av HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Som HR Business Partner arbetar du både strategiskt där du medverkar i ledningsgruppen och operativt nära verksamheten. Din arbetsplats är Mantenas kontor i Hässleholm, norra Skåne. Du är HR resurs för de totalt 135 anställda i Hässleholm och stöttar i huvudsak ledarna som består av 12 medarbetare. Du ingår i ett koncerngemensamt team inom HR och lön och du rapporterar till HR-direktör, som samtliga utgår från Norge. 

Våra förväntningar

Till rollen som HR Business Partner söker vi dig som:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du: 

Lär känna Mantena – din framtida arbetsgivare

Mantena är Nordens största bolag inom underhåll av järnvägsfordon. Bolaget ägs av Näringsdepartementet i Norge. Vi utför trafiknära och tungt underhåll samt modifikationer, uppgraderingar och skadereparationer för kunder i Norden. Vi underhåller Lok, Motorvagnar, Vagnar, Spårmaskiner och Komponenter. Vi har en egen reservdelsförsörjning med en komplett Supply Chain. Verksamheten utförs idag vid 17 olika enheter fördelade över Norge och Sverige. Läs mer på www.mantena.se

Avstånd till arbetsplatsen

KÄRRÅKRA 909, Hässleholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Mantena

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Mantena valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Rebecca Andersson


Mantena

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-28