TNG
HR/HMSK chef till Nordisk Återvinning

HR/HMSK chef till Nordisk Återvinning

Drivs du av att jobba med HR och arbetsmiljö? Nu söker Nordisk Återvinning i Göteborg en HR/HMSK chef.

Vill du vara med och driva personal och arbetsmiljöfrågor? Är en bra kultur på arbetet viktigt för dig? Här får du chansen att påverka och skapa en vinnande kultur samt upprätta processer och policys. Bli en del av Nordisk återvinning och jobba aktivt med personalfrågor blandat med säkerhet och arbetsmiljö.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamhetens övergripande HR/HMSK frågor för Sverige och Norge. Du blir en nyckelspelare i en framtidsbransch och får bra kollegor i en organisation som präglas av våra fyra värden - entreprenörskap, proaktivitet, ansvar och laganda. 

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ha din placering på vårt kontor i Mölndal. Det kan förekomma resor inom tjänsten för att besöka de olika driftsenheter. Möjlighet till hybridarbete ges vid behov. Nordisk Återvinning Service AB blev etablerad senhösten 2011 som en helägt dotterbolag till Norsk Gjenvinning Renovasjon AS. Norsk Gjenvinning-koncernen är Norges största aktör inom avfall och återvinning. Vi levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela Sverige.

Våra förväntningar

Lär känna Nordisk Återvinning – din framtida arbetsgivare

Nordisk Återvinning Service AB blev etablerad sent hösten 2011 som en helägt dotterbolag till Norsk Gjenvinning Renovasjon AS.

Avstånd till arbetsplatsen

Gundas Gata 6. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Nordisk Återvinning

Söktips från Paula Claesson – din rekryterare!

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Nordisk Återvinning valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


Nordisk Återvinning

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-02