TNG
Hållbarhetsutvecklare – ansvarsfulla inköp

Hållbarhetsutvecklare – ansvarsfulla inköp

Vi söker nu för kunds räkning en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp till ett uppdrag i Stockholm.

Vår kund behöver en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp. Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete varav minst tre år inom ansvarsfulla inköp så är detta ett uppdrag för dig. Kunden sitter i Stockholm men då du endast behöver vara inne på kontoret en till två dagar i veckan och resterande dagar har möjlighet att jobba remote, så är du välkommen att söka till detta uppdrag oavsett var du bor. Läs mer nedan och lämna in en ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollen som hållbarhetsutvecklare för ansvarfulla inköp innebär att implementera metoder för att identifiera risker i leverantörskedjan, övervaka leverantörernas hållbarhetsarbete samt stötta kollegor internt och gentemot kunder samt leverantörer. Du blir en viktig länk i hållbarhetsfrågor mellan marknaden, kunder, leverantörer och inköpsteamet. Din plats kommer vara inom Hållbarhetsteamet, där du aktivt deltar på samma sätt som andra medlemmar i gruppen. 

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-02-15 till 2024-11-15. Du kommer vara anställd av oss på TNG Tech men arbeta för och placerad hos vår kund i Stockholm. Introduktion sker mellan den 9 januari och den 9 februari 2024 på plats i Stockholm.

Tjänsten är 70 % av en heltidstjänst och du förväntas vara på plats 1-2 dagar på Stockholms kontoret, resterande tid sker flexibelt på distans. 

Under juli och augusti månad finns det utrymme för semester. 

Våra förväntningar

Vi utgår från att du har erfarenhet från minst tre liknande uppdrag som inte är äldre än tre år. 

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Linnea Wäringe – din rekryterare

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


TNG Tech

Lön per timme
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-16