TNG
Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer!

Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer!

Brinner du för ekonomi och hanterar många olika system? Vi behöver en ny stjärna för att stötta vår kund i Göteborg!

Vill du arbeta med teknisk support över telefon och mejl och få stor nytta av dina ekonomiska kunskaper? Har du dessutom ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem? Då är det dig vi söker! Wolters Kluwer i Göteborg söker just nu en systemsupport till deras team! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor. Du erbjuds ett arbete i en ledande global koncern och här kan du på sikt skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta nära kunden och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi/redovisning i en professionell miljö.

Tjänsten ska tillsättas snarast med start omgående och är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till sista september med eventuell möjlighet till förlängning.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du:

Värt att veta

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagsekonomer. Företaget erbjuder dessa kunder system och tjänster som underlättar och effektiviserar deras arbete där det ingår support på olika sätt. Det är just denna programvarusupport du kommer bli en viktig del av.

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Du har ett team inom support lätt tillgänglig via olika kanaler och du rapporterar till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och andra förmåner.

Våra förväntningar

Du brinner för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi gärna ser att du har en KY-utbildning eller liknande som redovisningsekonom. Vi ser också att du har erfarenhet av exempelvis ekonomisystem, kanske i en roll som support eller administratör. Har du dessutom ansvarat för systemfrågor eller programvaror på din tidigare arbetsplats är det mycket meriterande.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundsupport (gärna teknisk), och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för nya system. Du har mycket goda kunskaper i Windows och MS Office. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Lär känna Wolters Kluwer – din framtida arbetsgivare

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Östra Hamngatan 16. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Amanda Alwan – din rekryterare!

Amanda Alwan

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG IT Digital tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda Alwan


Wolters Kluwer

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-18