TNG
Säkerhetssamordnare Ceva Logistics Norra Stockholm

Säkerhetssamordnare Ceva Logistics Norra Stockholm

Vill du leda utvecklingen av säkerhetsarbetet på CEVA Logistics i Kungsängen, norra Stockholm? Sök rollen Säkerhetssamordnare!

Som Säkerhetssamordnare tar du ansvar för utvecklingen av säkerhetskulturen på siten i Kungsängen, norra Stockholm. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en Säkerhetssamordnare till lagret i Kungsängen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Säkerhetssamordnare säkerställer du att verksamheten arbetar systematiskt och hållbart utifrån ett säkerhetsperspektiv vad gäller medarbetare, leverantör av säkerhetstjänster, fastighet, yttre/inre hot, utredningar etc. Du får en självständig roll med många kontaktytor både internt och externt och du får stora möjligheter att både påverka och utveckla säkerhetsarbetet hos CEVA Logistics. Din insats kommer i allra högsta grad bidra till trygghet och välbefinnande på arbetsplatsen. Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Säkerhetssamordnare kommer du ta nödvändiga beslut om både åtgärder och inriktning för sitens långsiktiga arbete inom ramen för säkerhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, där CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Head of Security i Belgien men kommer ha ett nära samarbete med EHS Manager på siten. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom lager- och logistikbranschen eller produktionsmiljö. Har du tidigare arbetat i en internationell organisation och/eller arbetat med förändringsarbete kopplat till ditt ansvarsområde är det också en fördel.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du trivs med att arbeta självständigt med en förmåga att detaljplanera ditt arbete. Du är analytiskt lagd och trygg i dig själv vilket gör att du på ett ödmjukt och fast sätt, kan både coacha och leda medarbetare i verksamheten. Du har en mycket god kommunikationsförmåga i kombination med anpassningsförmåga, vilket bidrar till att du når fram till medarbetare oavsett roll i organisationen. Eftersom du kommer rapportera till chef i Belgien och moderbolaget finns i England är det naturligtvis viktigt att kommunikationen fungerar lika bra på engelska som på svenska i både tal och skrift.

Lär känna Ceva Logistics – din framtida arbetsgivare

CEVA Logistics är en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster för hela e-handelskedjan. Vårt toppmoderna lager i Brunna bedriver tredjepartslogistik för Zalando och i Borås stöttar vi ett flertal olika företag inom olika branscher. Vi är en viktig del av e-handelsekosystemet. Vår styrka är våra medarbetare. För alla som är intresserade av logistik är vi en dynamisk och rolig arbetsplats med engagerade kollegor, som erbjuder många utvecklingsmöjligheter. Våra resultat möjliggörs av våra medarbetares engagemang. Vår kultur bygger på förtroende och laganda, vi uppmuntrar initiativ och ger våra talanger möjlighet att växa inom företaget.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Garpebodavägen 3 i Kungsängen. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cilla Lennér – din rekryterare

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ceva Logistics valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Ceva Logistics

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-15