TNG
Key Account Manager till Ahlsell Sverige Norr

Key Account Manager till Ahlsell Sverige Norr

Gillar du att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter? Expansiva Ahlsell söker en Key Account Manager till Norrbottens Län!

Arbetsgivare Ahlsell Sverige AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-02-15
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Gillar du att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter? Expansiva Ahlsell söker en Key Account Manager till Norrbottens Län!

Är du affärsdriven och vill vara med på Ahlsells fortsatta tillväxtresa på den svenska marknaden? Då är rollen som Key Account Manager på Ahlsell Sverige rätt för dig! Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En ny industrivåg ger glädjeyra och framtidshopp i Norrland. Den senaste tiden har vi sett flera större företagsetableringar och företagsexpansioner i norra Sverige. Det innebär stor potential för regionen och för Sverige. Som Key Account Manager erbjuder vi dig en utmanade och spännande roll där du får arbeta med att utveckla befintliga affärer och samtidigt identifiera nya affärsmöjligheter kopplat mot den gröna industrivågen.

Du kommer till ett företag i tillväxt och förändring så dina möjligheter att utveckla rollen är stora. Du har många kontaktytor, internt och externt, och kommer kunna utveckla ditt professionella nätverk. Med ett starkt varumärke i ryggen blir du en nyckelspelare för Ahlsells fortsatta tillväxtresa!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Strategiskt driva försäljning mot Ahlsells nyckelkunder
  • Identifiera affärsmöjligheter och skapa lönsamma kundrelationer
  • Aktivt föra en dialog med general- och underentreprenörer
  • Offertarbete och förhandling
  • Analysera/bearbeta försäljningssiffror och statistik
  • Coacha säljare inom teamet 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Key Account Manager förväntas du agera som ett föredöme för dina kollegor i hur kundrelationen ska se ut, du trivs med att vara operativ samtidigt som du har ett strategiskt förhållningssätt. Du är flexibel såväl som lösningsorienterad gentemot kund och anpassar våra tjänsteerbjudanden för att komma fram till den optimala lösningen. Du har även förmågan att sälja koncept- och helhetslösningar.

I din roll som Key Account Manager utgår du ifrån Luleå, Piteå eller Skellefteå. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Sannolikt har du några års erfarenhet som Key Account Manager eller motsvarande samt kunskap inom industri/bygglogistik. Du har förmågan att arbeta strukturerat och proaktivt och är van vid att bygga team och leda kollegor. Du har ett affärsmässigt tänk och är van vid att analysera och räkna på affären för att kunna leverera optimala lösningar för såväl kund som för Ahlsell. Du har en vana av att nå försäljningsresultat och strävar alltid efter kundnöjdhet. Som person är du prestigelös.

I rollen som Key Account Manager hos Ahlsell är det viktigt att du är lösningsorienterad, resultatdriven samt gillar att utveckla och driva affären framåt. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Ahlsell. Din förmåga att nätverka och samarbeta inom organisationen är också av största vikt eftersom du i din roll samverkar med andra avdelningar för att leverera och skapa goda resultat.

Mycket av affärskommunikationen kommer vara på engelska vilket gör flytande engelska till ett krav i både tal och skrift. Det är även meriterande att ha erfarenhet av förhandling på engelska.

Ahlsell Sverige AB

Ahlsell Sverige AB

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter cirka 34 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald och visar öppenhet för nytänkande. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vi hoppas att du, precis som vi, verkligen vill vara med att bidra till arbetsglädje – finansiell framgång och att ha roligt på jobbet går hand i hand. Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Ahlsell Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-15
Ida Nordin
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Placering

Gårdsvägen 2

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig