TNG
Gympersonal på deltid Fitness24Seven i Stockholm

Publicerat

Gympersonal på deltid Fitness24Seven i Stockholm

Självgående och energisk Gympersonal på deltid till anläggningarna i Högdalen och Enskededalen hos Fitness24Seven i Stockholm

Som självgående och energisk Gympersonal på Fitness24Seven i Stockholm (Högdalen och Enskededalen) får du inte bara möjligheten att vara en problemlösare för våra medlemmar, utan också skapa en välkomnande och positiv atmosfär. Rollen är en deltidstjänst på 50%, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annan sysselsättning. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gympersonal på Fitness24Seven i Högdalen och Enskededalen kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gympersonal får du ett varierande jobb i en snabbt växlande miljö. Medan du tar hand om reparationen av ett trasigt löpband kommer en medlem och ställer frågor om gymmet. Du är bra på att snabbt växla mellan uppgifter och leverera utmärkt service till medlemmen innan du återgår till att lösa problemet med löpbandet.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gympersonal. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds gratis träningskort på alla Fitness24Sevens gym.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Gympersonal på Fitness24Seven är din främsta arbetsuppgift att hela tiden överträffa medlemmarnas förväntningar. Men lika viktigt är det att sälja in Fitness24Sevens unika tjänster till nya medlemmar.

Värt att veta

Tjänsten är på deltid 50% med arbetstider måndag - fredag kl. 16 - 19. Tänkt start är 2024-07-15. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gympersonal.

I rollen som Gympersonal kommer du tillhöra klustret Älvsjö men du kommer vara stationerad på anläggningarna i Högdalen och Enskededalen.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med ditt arbete. Till din hjälp har du veckovisa avstämningar med en Gym Experience Manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift. Med hänvisning till 5 kap 2 § Arbetsmiljölagen behöver du vara minst 18 år. Rollen innefattar ensamarbete, hantering av betalningsmedel och utförs delvis på kvällar.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Lär känna Fitness24Seven – din framtida arbetsgivare

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På 20 år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Högdalsgången 30. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Nathalie Checa – din rekryterare

Nathalie Checa

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Fitness24Seven valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Nathalie Checa


0707947385


Fitness24Seven

Lön per timme
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-17