TNG
KYC Agent till ATG i Stockholm

KYC Agent till ATG i Stockholm

Är du en analytisk person med goda kunskaper inom kommunikation?

Uppdragsgivare ATG
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sofia Axelsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sofia Axelsson

0707498427

Är du en analytisk person med goda kunskaper inom kommunikation?

ATG växer och söker nu flera Responsible Gambling & KYC Agenter för kortare konsultuppdrag med möjlighet till anställning. Vill du vara med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse? Då ska du genast söka rollen som KYC Agent!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som KYC (Know Your Customer) Agent hos ATG är du med och bidrar till ett säkert och sunt spelande hos ATGs kunder. Du får tillsammans med dina kollegor vara med och utveckla ATGs kundkännedom, ett område där de är ledande i sin bransch.

Spelaransvaret är ATGs största hållbarhetsfråga och här finns möjligheten att delta i det viktiga arbetet. 

Din uppgift är att lära känna ATGs kunder och inhämta utökad kundkännedom genom brevutskick. Vidare kontakt med kunderna sker främst via mail men också på telefon. Du kommer att analysera spelbeteende, dokumentera och bedöma underlag som inhämtats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Analysera och bedöma underlag
  • Hantera och besvara kundkännedomsbrev
  • Ha kontakt med kunder
  • Sköta löpande dokumentation i ärendehanteringssystemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som KYC Agent hos ATG blir du en del av ett team på tio personer. Du rapporterar till Manager Customer Service RG & KYC Operation. Din arbetsplats kommer att vara i Hästsportens hus vid Solvalla, Bromma.

ATG värderar sina medarbetare högt och deras ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. De satsar på nöjda och friska medarbetare och har bland annat en företagstränare som jobbar heltid med medarbetarnas hälsa och välmående.

Detta är ett konsultuppdrag med start i februari och som förväntas pågå under ca. 3 månader med möjlighet till anställning hos ATG.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll eller från kundservice. Som person är du ansvarstagande och analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

Rollen kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift.

ATG

ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare ATG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Sofia Axelsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sofia Axelsson

0707498427

Placering

Travbaneplan 10, Solvalla, Stockholm

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig