TNG
Laboratorieassistent till Scanacon i Stockholm

Laboratorieassistent till Scanacon i Stockholm

Konsultuppdrag som laboratorieassistent hos vår kund Scanacon i Spånga, Stockholm.

Uppdragsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Moa Lichtenstein
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Konsultuppdrag som laboratorieassistent hos vår kund Scanacon i Spånga, Stockholm.

Vill du jobba på ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin? Ska du snart göra ditt examensarbete och vill jobba extra på företaget innan du börjar? Nu söker TNG Tech en laborationsassisten till Scanacon som kommer ingå i ett team av utvecklare där du kommer genomföra försök och analyser på kemilabb. Detta är en ny tillsättning eftersom Scanacon just nu är inne i en expansiv utvecklingsfas där de utvecklar nya produkter.

Vi ser gärna att du kan jobba heltid, men det går även bra att arbeta på deltid om du exempelvis vill kombinera rollen med studier. Tillsättningen sker så snart som möjligt, urvalet sker löpande, så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

I det här uppdraget får du möjlighet att arbeta på ett världsledande företag med hög expansionstakt, inom metallbearbetningsindustrin. Tillsammans med kollegor i Sverige, Kina och USA kommer du att arbeta i projekt där ni tar fram lösningar för Scancons kunder som syftar till att effektivisera återvinning av metaller som annars hamnar på deponi.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar med varierade arbetsuppgifter kopplade till kemiskt laborativt arbete där fokus är att planera och utföra försök samt genomföra analyser på Scanacons kemilabb. Det innebär metallseparationer och slambehandlingar samt filtrering och kemisk fällning. Vill du ta större ansvar finns det utrymme för det eftersom dina arbetsuppgifter kan komma att utökas och förändras på sikt. Du tillhör utvecklingsteamet med fyra utvecklingsingenjörer och du rapporterar till chefen för R&D. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Försöksplanering och metodbeskrivning
  • Genomföra planerade försök vilka du sätter tillsammans med ansvarig ingenjör
  • Rapportering av resultat och uppföljning
  • Utvärdering och förslag till vidare försök och analyser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos TNG och arbetar ute hos Scanacon med start omgående. Uppdraget är minst fyra månader med mycket stor chans till förlängning. Det finns även möjligheter för rätt person att bli anställd av Scanacon.

Tjänsten kan både vara på hel- och deltid (minst 50 %) beroende på vad som passar dig bäst. Du behöver arbeta på plats i laboratoriet mellan 9.00 och 15.00 då det är bemannat.

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av laborativt arbete i ett kemilabb, antingen via utbildning eller genom tidigare arbete. Du har någon eftergymnasial utbildning inom kemi, teknik eller biokemi och har kunskap inom syror och baser. Du kan presentera data och göra rapporter i Excel.

Som person är du strukturerad och har erfarenhet av att planera, genomföra, rapportera samt utvärdera försök.

Scanacon

Scanacon

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Moa Lichtenstein
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Placering

Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig