TNG

Marknadskommunikatör till Arbesko i Kumla

Spännande roll för dig som vill arbeta brett inom marknad och kommunikation.

Arbetsgivare Arbesko AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Maria Tedsjö
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Spännande roll för dig som vill arbeta brett inom marknad och kommunikation.

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! För ett föräldravikariat på 1 år, med stora chanser till förlängning, söker vi en marknadskoordinator / kommunikatör till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien, vilket gör att rollen innefattar en nära kontakt med internationella medarbetare. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också externa samarbetspartners som t ex fotografer, byråer och trycksaksleverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koordinering/projektledning/samordning av taktisk marknadskommunikation.
  • Löpande originalarbeten i Adobe Illustrator, Adobe Photoshop samt rörligt material.
  • Copy för egna kanaler, kund eller media; såsom pressmeddelande, blogginlägg, artiklar, produkttexter, införsäljningsmaterial, nyhetsbrev, samarbetsmail, social media-posts m m.
  • Eventkoordinator för mässor, kundevents och interna säljmöten.
  • Stötta säljorganisationen och hjälpa till att driva tillväxt via företagets partners.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med externa partners.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du är van användare av att arbeta i webbpubliceringsverktyg (CMS) och att administrera sociala medier. Vi ser också att du har erfarenhet i Adobe-programmen men även med rörlig media. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt engagemang. Vidare är du analytisk och strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Arbesko AB

Arbesko AB

,Skomare sedan 1839. Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med försäljning både i och utanför Norden. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – där vi producerar skyddsskor för professionella användare. Vi skyddar hårt arbetande fötter och utvecklar därför våra produkter i nära samarbete med slutanvändarna. Vår designfilosofi utgår från värdeorden kvalitet, funktion och säkerhet. Det är så vi gör skydds- och yrkesskor av premiumkvalitet.
Sedan 2017 ägs Arbesko av det svenska företaget Bergman & Beving och drivs som ett starkt, självständigt produktbolag.
Läs mer på arbesko.com / bergmanbeving.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Arbesko AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
Maria Tedsjö
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Placering

Järsjögatan 2, Kumla

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig