TNG
Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Ahlsells inköpsavdelning växer och söker nu fler medarbetare.

Vi söker nu dig som har jobbat några år med inköp alternativt dig som har arbetat inom närliggande område i ett större företag och känner dig redo att ta ditt nästa steg. Som inköpare hos Ahlsell jobbar du i system som har koll på volymer och lagerstatus och ditt ansvar är att bevaka och se till att köpa in rätt antal eller typ vid rätt tidpunkt.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ Inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra varuflödet. Det är ditt ansvar att uppnå god tillgänglighet och god ekonomi genom att se till att rätt mängd artiklar beställs vid rätt tillfälle.

I ditt ansvar ingår att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal, regler och rutiner. Du agerar affärsmässigt och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning gentemot våra leverantörer.


Du har ett gott samarbete med andra avdelningar inom Ahlsell och delar med dig av dina kunskaper inom inköpsområdet. Givetvis arbetar du för att uppfylla avdelningens och dina egna kort- och långsiktiga mål i enlighet med våra värderingar och vår vision. Vi vill att det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell Logistikcentrum skall präglas av delaktighet, ansvar, engagemang, men också av att värna om ett gott arbetsklimat samt en vilja att ständigt förbättras.

Värt att veta

Tjänsten är på heltid, dagtid med flex.

På Ahlsell finns 29 personer i inköpsorganisationen, en mix av killar och tjejer mellan 25-65 år. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Logistik, alternativt en YH utbildning inom inköp där du gjort klart din LIA och nu söker jobb som inköpare hos en arbetsgivare där du får utvecklas över tid. Eller så har du jobbat några år inom inköp eller närliggande område och är nu sugen på nästa utmaning!

Du behöver ha en god förståelse för vad rollen som inköpare innebär och är en tydlig kravställare, du är en driven och ambitiös person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar. Att du kan bygga goda relationer och har förmåga att jobba på ett strukturerat sätt i din vardag är något som vi ser som viktigt.

Meriterande är:
• Att du har kunskaper i grundläggande förhandlingsteknik.
• Att du behärskar affärsengelska.
• Att du har kunskaper i olika IT-system och behärskar Office-paketet
• Att du har fördjupade kunskaper i orderhanteringssystem och lagerstyrning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Lär känna Ahlsell – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 37 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Terminalgatan 3. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ahlsell valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Ahlsell

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-17