TNG

Lediga jobb Karlskrona

Karlskrona

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Karlskrona

Lediga jobb i Karlskrona
Karlskrona är en tätort i Blekinge samt residensstad i Blekinge län. Karlskrona är en gammal örlogsstad belägen på fastlandet och öarna längst österut i Blekinge skärgård. I Karlskrona kommun bor det nära 70 000 människor.

Karlskronas industri var sedan staden anlades helt dominerad av Karlskronavarvet som fram till varvskrisen på 1970-talet var stadens största arbetsgivare. I slutet på 1800-talet etablerades flera betydande industrier bl.a. för tillverkning av gatsten, öl, lampor, porslin mm. Av dessa återstår nu endast Karlskronas Lampfabrik. Bland industrierna i Karlskrona är nu den största arbetsgivaren Ericsson med nära 700 anställda. Även Dynapac och ABB är stora privata arbetsgivare i Kommunen.

Telenor etablerades i Karlskrona 1991 och tillsammans med Blekinge Tekniska Högskola har utvecklingen inom IT/telekomsektorn avancerat. För dig som är utbildad eller har erfarenhet av IT finns det bra möjligheter och lediga jobb i orten.

Utbildning i Karlskrona
I Karlskrona finns Blekinge Tekniska Högskola (BTH) som har både utbildning och forskning. På BTH integreras teknik och IT med andra ämnen så som fysisk planering, industriell ekonomi, design samt hälsa och vård. BTH brukar placera sig högt inom teknik på nationella rankingar och är även bland de främsta i världen inom programvaruteknik och hållbar utveckling. Högskolan har runt 7 000 registrerade studenter och över 400 anställda.

Utbildningsbolaget Hyper Island grundades 1996 i Karlskrona och är specialiserat på digitala och interaktiva medier. Bolaget är verksamt på olika platser och har förutom i Karlskrona kontor i Stockholm, London Manchester samt andra stora internationella städer. Hyper Island bedriver utbildningar inom ramen för yrkeshögskolan och var en av de första anordnarna av föregångaren Kvalificerad Yrkesutbildning. Hyper Islands koncept är att studenterna jobbar med verkliga projekt som mer ska efterlikna arbetslivet, istället för att ha lärare prov eller böcker.

Söka jobb i Karlskrona
TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi har ett kontor i Malmö men rekryterar till lediga jobb i Karlskrona och hela södra Sverige. Finns det inga lediga jobb nära dig just nu går det bra att registrera ditt CV! Då kan vi kontakta dig när det kommer upp en tjänst i närheten av Karlskrona som skulle passa dig.