TNG
Business Analyst till välkänt företag i Malmö

Business Analyst till välkänt företag i Malmö

Business Analyst med erfarenhet av projektledning till välkänt företag i Malmö

Vill du som Business Analyst jobba i en projektledande roll på ett internationellt bolag? Bli del i ett team som jobbar med ett tydligt hållbarhetsfokus och bidra med din erfarenhet inom projektledning.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att jobba i ett internationellt välkänt företag med att utveckla delar av organisationen. Du blir del i ett projektteam där ni jobbar i nära samarbete för att utveckla processer kopplade till hållbarhetsområdet. Arbetet utförs med hjälp av företagets verktyg och processer som redan finns på plats. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rollen är placerad i Malmö. Uppdraget är tänkt att pågå i 12 månader. Tänkt startdatum är 1a maj 2023. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du behöver vara analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Då stor del av arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor är det viktigt att du tycker om att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är ansvarstagande för ditt eget arbete. Vidare tror vi att du drivs av se resultat. 

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Sofia Axelsson – din rekryterare!

Sofia Axelsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sofia Axelsson


TNG Group AB

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-14