TNG
Kontraktansvarig till framgångsrika Euromaint

Kontraktansvarig till framgångsrika Euromaint

Euromaint söker nu en drivande och koordinerande kontraktsansvarig till kontraktavdelningen i Örebro.

Nu söker vi dig som trivs i en affärsnära roll med högt tempo, tekniskt innehåll och många interna kontaktytor. Är du drivande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! Euromaint har en stark orderingång och utökar nu avdelningen för kontrakt- och planering med ytterligare en medarbetare.

Vi söker nu dig som vill arbeta som ansvarig för ett antal kundkontrakt där du får leda arbetet från offert till industrialisering. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och bli en viktig kugge i vår organisation. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. De erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Hos Euromaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med deras spanska huvudägare CAF.

Som Kontraktsansvarig kommer du ansvara för ett eller flera kundkontrakt. En spännande och utmanande roll där du utvecklar kundrelationen såväl taktiskt som strategiskt på både nya och befintliga kontrakt för att få ett maximerat kundvärde. Du kommer ha en viktig funktion att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kontraktsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din placering kommer vara i Örebro.

Du kommer ingå i ett fantastiskt team på sex personer och rapporterar till Chefen för Kontrakt inom Components i Örebro.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du projektledningserfarenhet eller försäljningserfarenhet inom transportsektorn, fordonsservice- och underhåll eller liknande är detta meriterande. Du har erfarenhet av att koordinera och tolka kommersiella avtal samt förmågan att agera professionellt i dialog med interna och externa parter. Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt ser och tar tillvara på affärsmöjligheter och främjar förändring och nytänkande.

Lär känna Euromaint Rail – din framtida arbetsgivare

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Avstånd till arbetsplatsen

Södra Grev Rosengatan 1, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Euromaint Rail

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du erbjuds du en roll med varierade och intressanta arbetsuppgifter.
  • Du har fina möjligheter till kompetensutveckling samt karriärmöjligheter framåt.
  • Euromaint är ett bolag som expanderar och i rollen som produktionsledare kommer du vara en viktig kugge i att utvecklingstakten är fortsatt hög.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Euromaint Rail

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-06