TNG
Projektsamordnare till SEK Svensk Elstandard,Solna

Publicerat

Projektsamordnare till SEK Svensk Elstandard,Solna

SEK Svensk Elstandard i Solna söker nu en Projektsamordnare för deras teknikområden, främst elinstallation. Ansök idag!

Vill du ha ett jobb som är unikt? På SEK Svensk Elstandard har du chansen till detta. Här blir du Projektsamordnare och efter något år projektledare inom utvalda teknikområden där du får vara med och forma framtidens elektrifiering samt bidra till att etablera regler och riktlinjer för samhällets utveckling.

Ansök idag för att bli en del av vårt team på SEK Svensk Elstandard och ta möjligheten att få göra verklig skillnad!

Initialt kommer du att vara anställd vid TNG och uthyrd som konsult till SEK men tanken är sedan att du blir överrekryterad till företaget om det känns bra för båda parter.

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas till ett team av 18 kollegor. Du kommer att få en mentor, som är expert inom elinstallationsområdet, som kommer att onboarda dig på bästa sätt. För rollen krävs tålamod och nyfikenhet då det beräknas att ta 1-2 år för att bli helt självgående i rollen. 

Som projektsamordnare får du en central roll i att stödja tekniska kommittéer och grupper genom administrativt arbete och värvning av nya deltagare från branschen. Du kommer att vara en del av vårt tekniska team där vi tillsammans utvecklar effektiva arbetsmetoder för att främja den tekniska verksamheten. Med tiden kommer du att ta ansvar för flera kommittéer och grupper, vilket ger dig en möjlighet att stärka den elektrotekniska standardiseringen som formar det hållbara, elektrifierade samhället.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland andra att vara:

Värt att veta

Huvudkontoret som idag ligger i Kista kommer under sommaren att flyttas till Solna Business Park. Här blir du varmt omhändertagen av dina kollegor. Möjlighet till hybridarbete finns när du blivit varm i kläderna, SEK värdesätter dock en god företagskultur samt gott samarbete och uppmuntrar sina anställda till att utgå från kontoret.

Du erbjuds initialt en konsultanställning som övergår till fast anställning efter 6 månader om det känns bra för er båda. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer på sikt förekomma resor inom Sverige och enstaka utomlands, för både mässor och uppsökande verksamhet. 

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har en utbildning inom relevant område samt har arbetat något år som projektör, installatör eller administratör inom elinstallation eller annat tekniskt område.


För att lyckas i rollen som projektsamordnare på SEK behöver du:

Lär känna SEK Svensk Elstandard – din framtida arbetsgivare

SEK Svensk Elstandard (SEK) är en ideell svensk standardiseringsorganisation med frivilligt deltagande från svenska myndigheter, skolor, företag och organisationer som har intresse av att delta i arbetet med tekniska regler inom det elektrotekniska området. Inom organisationen finns drygt 800 aktiva medlemmar samt ungefär 350 olika företag registrerade. SEK verkar genom sina medlemmar och intressenter för att genom standarder skapa goda förutsättningar för ett bättre, säkrare och ett mer hållbart och verkningsfullt svenskt el-samhälle.
SEK ansvarar för och fastställer all svensk standard inom det elektrotekniska området. SEK är också Sveriges representant inom den europeiska standardiseringen, CENELEC, samt inom den internationella standardiseringen, IEC.
SEKs tekniska verksamhet bedrivs i en kommittéstruktur vilken speglar arbetet inom IEC och CENELEC där olika kommittéer ansvarar för olika elektrotekniska områden. SEK har idag drygt 100 kommittéer inom exempelvis fordonsladdning, olika kraftslag, batterier, elkraftsystem ock sakernas internet. Varje kommitté inom SEK är öppen, mot en kommittéavgift, för alla svenska experter som finner intresse i utvecklingsarbetet av olika standarder, för närvarande har SEK drygt 8500 gällande standarder.

Därför trivs vi på SEK Svensk Elstandard

Vi har en platt organisation vilket ger snabba beslutsvägar. Vi är ett fantastiskt härligt gäng som välkomnar dig som ny med öppna armar. Det som är häftigt med SEK är att vi får vara med och påverka framtiden PÅ RIKTIGT.

AnnBritt Falkbäck, Ekonomi- och personalansvarig

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


0721880133


SEK Svensk Elstandard

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-05