TNG
Teknisk Projektledare till Kamstrup i Stockholm

Teknisk Projektledare till Kamstrup i Stockholm

Vill du jobba med senaste tekniken inom energi och vattenmätarlösningar? Sök rollen som Teknisk Projektledare till Kamstrup!

Vill du bidra till en ljusare framtid inom vatten och energi? Låter det spännande att få jobba i en omväxlande roll med fokus på teknik och kommunikation? Då är rollen som Teknisk Projektledare, eller Customer Project Engineer som den kallas internt, perfekt för dig!

Hos Kamstrup kommer du bli en oumbärlig del av teamet, som inte bara levererar mätlösningar till kunder utan också ansvarar för driftsättning, kompetensutbildning och systemintegration. Om du vill använda din kommunikativa förmåga tillsammans med din passion för teknik, så kommer du få stora möjligheter att fortsätta både utmanas och utvecklas vidare i rollen som Teknisk Projektledare.

Varmt välkommen med din ansökan och bli del av vårt team och vår resa framåt!

Ditt anställningserbjudande

Som Teknisk Projektledare hos Kamstrup får du en spännande och varierad roll med både interna och externa kontaktytor. Du får jobba med teknik i framkant hos en världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar, vars verksamhet utvecklas snabbt med anledning av den höga efterfrågan på deras produkter och lösningar.

Du kommer till en dynamisk och öppen arbetsplats. Tillsammans med professionella och kunniga kollegor kommer du utvecklas både professionellt och personligt. Att arbeta mot gemensamma mål liksom att känna arbetsglädje är centralt både för teamet och organisationen!

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis förmånsbaserad pension och kollektivavtalade försäkringar.

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk Projektledare kommer du vara en del av olika kundprojekt, där du ansvarar för projektering, mätinfrastruktur, driftsättning, analys och utbildning av installatörer och systemanvändare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Värt att veta

I din roll som Teknisk Projektledare kommer du utgår från Kamstrups nya fina lokaler i Danderyd och du sitter tillsammans med kollegor från flera olika funktioner. Rollen är på heltid och Kamstrup tillämpar hybridarbete. I rollen ingår det en hel del kundbesök så räkna med dagsresor och 1-2 övernattningar i månaden.

Du rapporterar till Head of Customer Projects Sweden och blir en del av ett team på 10 kompetenta kollegor. Du driver självständigt dina uppgifter och teamet ansvarar för utrullningen av kundprojekt inom området intelligenta mät lösningar. Du arbetar inom områden som mätarinstallation, driftsättning och projektledning.

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats, och inleds med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

För den här rollen ser vi gärna att du har relevant utbildning inom vatten eller energi samt några års arbetslivserfarenhet i större tekniska organisationer. Har du även jobbat med mätvärdesinsamling på något sätt samt jobbat i projektform eller med IT-integrationer, så är det meriterande och skulle ge goda förutsättningar att lyckas i rollen! Du bör ha goda kunskaper i MS Excel.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten är B-körkort också ett krav.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och trivs med att jobba självständigt med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande dagar och ansvarar själv för att strukturera ditt arbete på ett bra sätt utifrån projektets tidplan. Som teknisk projektledare kommer du att utbilda kunderna inför driftsättning och i användningen av systemet, så det krävs att du är en god kommunikatör och har förmågan att skapa goda kundrelationer.

Lär känna Kamstrup – din framtida arbetsgivare

Kamstrup är en ledande leverantör av intelligenta mätningslösningar och tjänster. Vi hjälper vatten-och energibolag över hela världen att minska sina förluster och optimera sin produktion och distribution av rent vatten och energi. Samtidigt bidrar våra lösningar till hållbar förvaltning av fastigheter. I mer än 75 år har Kamstrup fokuserat på att leverera användbara insikter till vatten- och energibranschen eftersom vi tror att bättre data leder till bättre beslut. Våra lösningar inklusive mätare, fjärravläsningssystem, mjukvara och tjänster säljs i mer än 90 länder. Vi har vårt huvudkontor i Danmark med produktionsanläggningar där och i Georgia, USA.

Avstånd till arbetsplatsen

Vendevägen 89, Danderyd. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cilla Lennér – din rekryterare

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Kamstrup valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Kamstrup

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-10