TNG
Projektledare till AnoxKaldnes i Lund

Projektledare till AnoxKaldnes i Lund

Har du erfarenhet som projektledare och vill arbeta på ett internationellt och tekniskt företag i framkant inom vattenrening?

AnoxKaldnes i Lund söker en projektledare. Det här är en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet som projektledare att bli del av ett hållbart företag och få en viktig roll att leda våra internationella projektimplementeringar inom vattenrening, baserade på AnoxKaldnes biologiska reningstekniker. Om du tycker om att arbeta i en mångsidig och komplex affärsmiljö där nyckeln till framgång är att hitta lösningar, är det här möjligheten för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Denna tjänst ger dig en nyckelroll i ett internationellt, hållbart och teknikdrivet bolag. Vi arbetar med en mängd olika kunder inom spännande områden som kommunala reningsverk, pappers och massa-, läkemedel- samt livsmedelsindustri. Som projektledare kommer du att använda din erfarenhet för att hjälpa våra kunder genom att leda våra projektimplementeringar. Internt arbetar du nära försäljning, R&D, processpecialister, konstruktörer och business controller. Externt samarbetar du med kunder, underleverantörer och våra affärsenheter runt om i världen.

Vi arbetar tätt samman och tillsammans skapar vi en kultur som inspirerar till innovation och främjar vänskap och lagarbete. Vi är stolta över vår vänliga, öppna och samarbetsvilliga atmosfär. Vi kan erbjuda dig frihet under ansvar. Vi är övertygade om att rätt person för detta jobb kommer att ha en spännande framtid!

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Mobil
Mobil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

På AnoxKaldnes i Lund är vi 35 medarbetare som alla är beredda att hjälpas åt med att lösa de utmaningar som vi möter längs vägen. Vår organisation är under ständig utveckling för förbättring och som en nyckelperson inom projektimplementering kommer du att ha stora möjligheter att bidra till denna utveckling med din erfarenhet och dina idéer. Du rapporterar till Avdelningschef, Contract and Services. Distansarbete hemifrån är valfritt ett par dagar i veckan. Resor ingår i tjänsten (uppskattningsvis 5-10 övernattningar per år).

Våra förväntningar

Du har en kandidat- eller masterexamen i maskinteknik, processteknik, projektledning eller relaterat område. Du har erfarenhet som projektledare där du har ansvarat för att säkra finansiella mål för projektet. Erfarenhet av applikationer inom avloppsrening är meriterande, men inget krav. Du har ett intresse för biologiska reningsprocesser. Vi är ett internationellt företag varför engelska är ett krav för tjänsten. Kunskaper i svenska är meriterande.

Du är en självgående person som är bra på att strukturera, leda och driva dina projekt. Som projektledare har du förmågan att coacha och utveckla teammedlemmar mot högre mål. Du föregår med gott exempel och ställer höga krav på att möta mål gällande säkerhet, kvalitet och tid i dina projekt. En annan av din styrka är din förmåga att etablera och utveckla goda relationer. Du bidrar till teamet med din optimism och ditt lösningsorienterade sätt.

Lär känna Veolia Water Technologies AB – din framtida arbetsgivare

Veolia Water Technologies (VWT), a subsidiary of the Veolia group, is the leading specialist in water treatment. Veolia Water Technologies AB in Sweden consists of AnoxKaldnes and Hydrotech. AnoxKaldnes is a reliable partner who understands complex biological processes. Our expertise extends from biofilm technology to reactor configuration, start-up, operation and control, hydraulics, aeration, mixing, and sieve constructions. Hydrotech is the world leader in water filtration technology with more than 11 000 filter units installed all over the world, please read more about us at https://www.hydrotech.se/. Our well-proven water treatment technology is found in more than 1,200 treatment plants around the world, please red more about us at https://www.anoxkaldnes.com/en Our headquarter is located in the southern part of Sweden, in the city of Lund. In total we are around 100 employees.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Klosterängsvägen 11A Lund. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Angelina Nilsson – din rekryterare!

Angelina Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Veolia Water Technologies AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Angelina Nilsson


Veolia Water Technologies AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-07