TNG
Sales Engineer till Kamstrup i Sverige

Sales Engineer till Kamstrup i Sverige

Vi söker en resande Sales Engineer till Kamstrup i Sverige. Läs mer nedan.

Trivs du i en kundorienterad roll, är du personen som gör det där lilla extra för att ge den bästa kundupplevelsen? Vi söker nu efter en resande Sales Engineer till Kamstrups östra distrikt vars kontor ligger i Täby, strax norr om Stockholm. Här har du chansen att spela en viktig roll i Kamstrups fortsatta implementering och försäljning av intelligenta lösningar på den svenska marknaden. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Sales Engineer får du ett utvecklande, spännande och mångsidigt jobb i en internationell och innovativ organisation som varje dag strävar efter att säkerställa drift och optimering av världens vatten-, värme- och energiresurser. Kamstrups medarbetare, deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetent och motiverad personal lägger koncernen stor vikt vid att vidareutbilda sina medarbetare. 

Hos Kamstrup finns flexibel arbetstid och flera andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag, bonus och träningstimme.

Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyforsakring
Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Sales Engineer inom vatten i distrikt öst innebär att du bär helhetsansvaret för alla affärs- och kundrelaterade aktiviteter inom ditt distrikt.

Värt att veta

Som Sales Engineer hos Kamstrup tillhör och arbetar du tillsammans med ett distriktsteam i det dagliga arbetet och du rapporterar till Head of Sales. Ert team är en del av Kamstrups säljteam som totalt består av 15 personer. I tjänsten ingår resor både inom Sverige och utomlands, inklusive ett flertal övernattningar. Du utgår från ditt hem eller från Kamstrups kontor i Täby. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats, vi arbetar därför med löpande urval. 

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna roll är det ett krav att du har ett giltigt körkort och att du behärskar svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Du har också några års arbetslivserfarenhet av lösningsorienterad försäljning i B2B miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektförsäljning och komplexa processer där du säkerställt att kundernas krav och önskemål reflekteras i upphandlingens svar. Du har förståelse för hur det är att jobba med påverkan av olika stakeholders i kundens organisation innan upphandling


Det är meriterande om du har erfarenhet från VA eller närliggande branscher. Det är också önskvärt att du har en god teknisk förståelse och någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik, försäljning eller marknadsföring.

Utöver ovanstående, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll förväntar vi oss att du som person kan kommunicera på alla nivåer i en kunds organisation och anpassar kommunikation samt budskap efter detta såväl muntligen som skriftligen. Vi söker dig som är driven, uthållig, och flexibel. Vidare är du en engagerad och tillgänglig kollega som har lätt för att motivera och få med dig andra. Arbetet är till stor del självständigt och vi ställer höga krav på att du är självgående, strukturerad och initiativtagande. Du är affärsorienterad och har en god förmåga att se saker ur sitt helhetsperspektiv. Viljan att skapa kontakter och att du stimuleras av att träffa kunder varje dag ser vi som en självklarhet.

Lär känna Kamstrup – din framtida arbetsgivare

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar. Kamstrup i Sverige har 50 personer som arbetar inom sälj, leverans samt administration och är fördelat på kontoren i Karlskrona, Täby och Umeå.

Avstånd till arbetsplatsen

Enhagsslingan 2, Täby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Linnea Wäringe – din rekryterare!

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Kamstrup valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Linnea Wäringe


Kamstrup

Fast ingångslön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-01