TNG
Försäljningschef till Fitness24Seven i Lund
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Försäljningschef till Fitness24Seven i Lund

Träningsintresserad Försäljningschef B2B till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Är du i början av din resa som ledare och motiveras lika mycket av att främja andras utveckling som av att själv vinna affären? Fitness24Seven söker nu en Försäljningschef som vill ta deras företagsförsäljning till nästa nivå. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du möjligheten att kombinera affärsmannaskap med ledarskap i ett företag med hög expansionstakt.
Tillsammans med tre duktiga kollegor som utgör ditt försäljningsteam ska ni tillsammans höja takten på företagsförsäljningen samtidigt som Fitness24Sevens erbjudanden utvecklas vidare.
Framtiden innebär ett större fokus på mer helhetslösningar inom hälsa till företag som kan bestå av t ex av föreläsningar, gruppträning och andra träningsutmaningar där du kommer att vara en nyckelperson i att lyfta försäljningen till nästa nivå.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Huvudfokus för din roll är att leda och motivera säljteamet på 3 säljare och öka försäljningen mot Fitness24Sevens företagskunder. I din roll så gör du sambesök med dina medarbetare och inspirerar till att skapa fler goda relationer med partners och kunder.

Arbetsuppgifter i korthet: 

Värt att veta

Vår företagspolicy säger att vi alltid arbetar från vårt huvudkontor i Lund

Våra förväntningar

Rätt person för den här rollen är en god kommunikatör som är duktig på struktur med stark förmåga att inspirera andra. Att vara självmotiverande och drivande är en självklarhet och du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och växa genom att motivera andra. Du har en analytisk ådra vad det gäller data och drivs av att optimera alla tänkbara insatser i kundbearbetning mot ökat resultat. Du talar och skriver flytande engelska och svenska. Att du har ett intresse för träning och hälsa ser vi som självklart.

Lär känna Fitness24Seven – din framtida arbetsgivare

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Vi är därför måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla till ett förmånligt pris. Våra gym är öppna för alla våra medlemmar, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i vårt medlemskap, helt utan extra kostnad.
Fitness24Seven är en av Europas snabbaste växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. I dagsläget har vi fler än 250 gym i 5 länder på 3 olika kontinenter.
Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Video thumbnail

Därför trivs vi på Fitness24Seven

"Att få vara delaktig i att fortsätta expandera Fitness24Seven i Sverige både ur ett affärsmässigt och ett varumärkesmässigt perspektiv är en otroligt rolig och inspirerande resa. Hos oss springer vi snabbt mot nya mål men ser samtidigt till att ha roligt tillsammans på vägen."

Cecilia Kellgren, Sales & Marketing Director

"Att jobba i gymbranschen är fantastiskt på så många sätt. På Fitness24Seven har vi allt som personifierar branschen - vi springer fort, har höga ambitioner och har otroligt kul på vägen. Mål är till för att nås och resultat är till för att firas."

Karin Dellback, Country Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Stora Södergatan 4, Lund. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Fitness24Seven

Karriärtips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Fitness24Seven valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


Fitness24Seven

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-22