TNG
Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som Regionchef på expansiva Thermia.

Är du en driven affärsutvecklare med en god teknisk förståelse? Vill du arbeta självständig i roll med stor möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat? Bra! Då kan rollen som Regionchef på Thermia vara rätt tjänst för dig!

Hos Thermia får du arbeta i ett spännande företag med affärsutveckling av högkvalitativa produkter mot återförsäljare.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Regionchef får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef för Stockholm/Mälardalen arbetar du aktivt med affärsutveckling av Thermias högkvalitativa produkter mot återförsäljarledet. Du ansvarar för samordning av produktutbildningar, marknadsföring till återförsäljare av Thermias värmepumpsystem och du verkar samtidigt som stöd och support till dina återförsäljare och slutkunder. I regionen ingår ett 40-tal dedikerade och professionella återförsäljare. 

Värt att veta

På Thermia finns idag 7 regionchefer och du rapporterar till Säljchef.

Du utgår från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en driven och affärsmässig affärsutvecklare / säljare med en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare eller är en tekniker med god kommersiell förståelse. Du driver och utvecklar affärer framgångsriks och har erfarenhet från att arbeta självständigt och metodiskt. 

Vidare tycker du om att hålla i utbildningar och presentationer. Din sociala kompetens, flexibilitet och lyhördhet betyder mycket, lika så din raka och tydliga kommunikation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med värmepumpsystem eller VVS samt har arbetat mot återförsäljare. 

Lär känna Thermia AB – din framtida arbetsgivare

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Historien om Thermia börjar redan 1923. Redan från första stund handlar historien om det som kommer att gå som en röd linje genom bolagets verksamhet: smarta lösningar inom energi och uppvärmning. Det var där allt började, och det är där vi är kvar än idag. På 20-talet bestod innovationen i att utvinna mesta möjliga energi och uppvärmning ur koks, som var ett vanligt bränsle på den tiden. Idag fokuserar vi på att ta tillvara solens energi, som lagrats i berggrunden, i marken, i sjöarnas vatten eller i luften.

Arbetet med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar i värmländska Arvika, som varit centrum för Thermia ända sedan starten. Genom tradition och innovation strävar vi hela tiden efter att förbättra varje enskild del av värmepumpens teknologi, trots att vi redan i dag tillverkar en av marknadens absolut bästa lösningar. Vi befinner oss i en stark expansionsfas och är en av de ledande aktörerna på den svenska värmepumpsmarknaden.

Vi har också en stark position på den europeiska marknaden. Thermia är sedan april 2018 en del av Stiebel Eltron Group. Thermia har en omsättning på 1250 MSEK (2021) och ca 300 anställda.

Avstånd till arbetsplatsen

Snickaregatan 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du kommer till ett välmående företag i framkant.
  • Du får en fri roll där du får ta mycket ansvar.
  • Du får arbeta kundnära och strukturerat.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Thermia AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-09