TNG
Stationschef till Preem i Malmö – Rosengård

Stationschef till Preem i Malmö – Rosengård

Lockas du av en varierad vardag med kunden i fokus? Nu söker Preem en stationschef till Rosengård i Malmö

Vill du driva och utveckla en station tillsammans med härliga kollegor? Vill du få chansen att sätta din prägel på stationen i Rosengård! Vi säker dig som vill vara med och utveckla en självklar och trivsam mötesplats på vår station i Rosengård. På sikt finns även möjligheten att bli franchisetagare och din egna chef.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du vara med och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag. Hos oss blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som stationschef är du Preems ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och brinner för att skapa starka kundrelationer!

Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som stationschef på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver och utvecklar din station samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Du kommer att vara ansvarig för:

 

Värt att veta

Stationen i Malmö ligger utmed den vältrafikerade inre Ringvägen. Stationen är en fullservicestation med stort matutbud, biltvätt, släputhyrning och el-snabbladdning.
Stationens öppettider är vardagar 06:00-22:00 . Lördag och söndag 07:00-22:00.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:

Du bör ha viljan och drivet att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande och en fördel för rollen. 

Du behöver vara kunnig i ekonomi och  ta ansvar för stationens omsättning och resultat.
Som stationschef hos oss är du aktiv i det dagliga arbetet, är inte rädd för "att kavla upp armarna" och hjälpa till där det behövs. 

Viktigt för rollen är att ha förmågan att skapa en god arbetsmiljö och att få sina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera. 

Lär känna Preem – din framtida arbetsgivare

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.
Vi på Preem har bestämt oss för att accelerera vår egen omställning rejält. För att vi vill, kan och måste. Vi har kortat ned tidplanen för vår resa med hela tio år. En resa där vi på bara 13 år fasar ut vårt beroende av fossil råolja mot förnybara råvaror. Vi satsar på lösningar för koldioxidinfångning och att byta ut fossil naturgas mot fossilfri vätgas och vi installerar ladd stationer över hela landet. Som Sveriges största drivmedelsbolag har vi möjlighet att vara en del av lösningen mot en mer hållbar framtid.

Video thumbnail

Visste du att Preem...

Vi på Preem har bestämt oss för att accelerera vår egen omställning rejält. För att vi vill, kan och måste. Vi har kortat ned tidplanen för vår resa med hela tio år. En resa där vi på bara 13 år fasar ut vårt beroende av fossil råolja mot förnybara råvaror. Vi satsar på lösningar för koldioxidinfångning och att byta ut fossil naturgas mot fossilfri vätgas och vi installerar ladd stationer över hela landet. Som Sveriges största drivmedelsbolag har vi möjlighet att vara en del av lösningen mot en mer hållbar framtid. Läs mer om vår resa på : https://www.preem.se/en-battre-resa

 

 

Därför trivs vi på Preem...

Har du alltid velat bli egenföretagare? Ända sen jag var ung och jobbade på station har jag drömt om att driva en egen, men åren gick och i stället tog jag ett fantastiskt jobb som distriktschef på Preem. Men så en dag, efter 17 år, tog jag och min chef en biltur och stannade till vid vad som då bara var en bit mark. Här ska vi bygga en station, har du lust att driva den? sa han. Det kunde jag inte tacka nej till.

Jessica, Stationschef Stenungsund

I min roll som chef hjälper jag till med det mesta. Jag brukar börja dagen klockan 07.00 med ett pass i kassan. Under resten av dagen pratar jag med kunder, stöttar min personal, sköter en del kontorsarbete eller agerar fastighetsskötare och klipper gräs eller lagar något som gått sönder. Det finns ingen dag som är den andra lik!

Filip, Stationschef Göteborg

Avstånd till arbetsplatsen

Thomsons väg 1 Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Preem

Söktips från Paula Claesson – din rekryterare!

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Preem valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


Preem

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-17