TNG
Supply Chain Manager till Alunda Polyeten, Uppsala

Supply Chain Manager till Alunda Polyeten, Uppsala

Brinner du för Supply Chain Management och vill bli en del av ett familjärt tillverkningsföretag med fokus på miljö / hållbarhet?

Alunda Polyeten AB har under ett kvartssekel tillverkat miljövänliga produkter i polyeten avsedda för vatten- och avloppsrening och söker nu dig som är redo för nästa steg i din karriär inom Logistik & Supply Chain. Har du jobbat i en liknande roll tidigare men nu vill fördjupa din kunskap och få möjlighet att ansvara för en verksamhet i sin helhet? Vill du bidra till företagets utveckling med dina förbättringsförslag och insikter? Då kan detta vara jobbet för dig! Alunda Polyeten AB söker nu en Supply Chain Manager (SCM) till sin verksamhet utanför Uppsala.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos Alunda Polyeten AB blir du en del av ett familjärt och sammansvetsat team som viktar samarbete högt. I rollen som SCM hos Alunda Polyeten AB kommer du få följa hela processen från ax till limpa samt påverka företagets framtida resa med dina insikter, förslag och initiativ. Alunda Polyeten AB vill kontinuerligt förbättra sina processer och välkomnar dig som vill bidra med ditt strategiska tänk och din erfarenhet som deras nya SCM.    

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Som Supply Chain Manager hos Alunda Polyeten AB kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

Värt att veta

Rollen innebär personalansvar för två medarbetare vars utvecklingssamtal, resultat/lönsamhet och kontinuerlig uppföljning kommer du ansvara för. Du kommer också ha arbetsmiljöansvar (fysisk och psykosocial) för hela lagret och tillhörande områden, truckladdning, truckkörning samt alla individer verksamma inom detta område. På sikt kommer du även ansvara för omorganiseringen av Alunda Polyeten AB:s lager på gårdsplanen (ca 7.000 kvm).
Du kommer ha en indirekt rapporterande inköpare på vår polska fabrik i Katowice. Du kommer utgå ifrån Alunda Polyeten AB:s anläggning i Uppsala. Resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Supply Chain Manager hos Alunda Polyeten AB ser vi gärna att du:

• har goda kunskaper och vana vid lagerverksamhet
• besitter några års erfarenhet i en liknande roll och har en god analytisk förmåga
• har relevant teoretisk utbildning 
• är van vid arbete med Officepaket och olika affärssystem
• har kunskap eller erfarenhet av LEAN arbetssätt 

Du är en kvalitetsmedveten individ som gillar att jobba strukturerat för att driva arbetet mot givna mål. Du har en förmåga att prioritera och det är viktigt att du är prestigelös, stresstålig och att du trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som är inte rädd för att kavla upp armarna och assistera dina kollegor när de behöver hjälp. Eftersom rollen innebär kontaktytor både i Sverige och utomlands kräver rollen att du är flytande i både svenska och engelska.

Lär känna Alunda Polyeten AB – din framtida arbetsgivare

Plastgjuteriet Alunda Polyeten AB har under ett kvartssekel tillverkat miljövänliga produkter i polyeten avsedda för i första hand vatten- och avloppsrening. Vi har en hög förståelse av processen, kompetent personal och effektiv logistik vilket gör att vi på ett flexibelt sätt kan möta kraven från våra kunder. Numera är Alunda Polyeten AB bland Europas större tillverkare av rotationsgjuten polyeten.

Vi har arbetat hårt med att erbjuda våra kunder trygga inköpskanaler med alla de stora leverantörerna på världsmarknaden. Vidare har vi varuförsörjning av ingående komponenter i såväl Sverige och Europa som på övriga världsmarknaden. Samordning av inkommande och utgående transporter för att minimera miljöpåverkan är ett annat prioriteringsområde för Alunda Polyeten AB.

Alunda Polyeten AB innehar kompetens, resurser och tillverkningskapacitet att utgöra en långsiktig samarbetspartner inom legotillverkning av rotationsgjutna produkter. Oavsett vilka specifika produktkrav ni ställer kan vi möta dem. Vi är väl rustade inför en framtid med långsiktiga kundåtaganden och genomför löpande investeringar i såväl våra processer som att uppdatera vår maskinteknik.

Alunda Polyeten AB har ytterligare en fördel: vår tillverkning i Sverige ger våra kunder en större konkurrenskraft och ett minskad CO2-påverkan i och med de kortare transportsträckorna.

Avstånd till arbetsplatsen

Jönninge, 747 94 Alunda. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Alunda Polyeten AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Alunda Polyeten AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-07-16