TNG
Supportingenjör till Festo i Malmö

Supportingenjör till Festo i Malmö

Är du kunnig inom automation och vill arbeta med support av marknadsledande applikationer inom el och automation?

Arbetsgivare Festo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-02
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du kunnig inom automation och vill arbeta med support av marknadsledande applikationer inom el och automation?

Vi söker nu en supportingenjör till Festo i Malmö som har som mål att bli Sveriges ledande leverantör inom industriell automation. I rollen som supportingenjör är du våra säljares och kundernas trygga hand när det kommer till tekniska problem eller frågeställningar kring våra produkter inom el och automation. Hos oss får du möjlighet att utöka och fördjupa din tekniska kompetens då du kommer arbeta av en bredd av produkter. Är du kunnig inom el och automation, gillar att hjälpa andra och uppskattar samarbete kan detta vara tjänsten för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett internationellt familjeföretag med en stabil tillväxt. Vi har en bred kundbas och erbjuder tekniskt avancerade applikationer inom industriell automation och pneumatik. Din produktportfölj kommer att täcka in bland annat servodrivsteg, motorer, remote I/O och PLC-system. Festo kännetecknas av låg personalomsättning, bra teamkänsla och möjlighet till personlig utveckling och arbetsglädje.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Produktrelaterad teknisk support till externa såväl som interna kunder.
  • Ge råd om applikationer och produktval.
  • Införliva säljstrategier i produktrekommendationer och support.
  • Vara specialist inom dimensionerings- och idrifttagningsprogramvara relaterade till produkterna.
  • Hålla i intern och extern utbildning gällande programvara, produktfunktionalitet och allmän kunskap om produkterna inom portföljen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör det tekniska supportteamet i Malmö bestående av 7 personer. Totalt är vi ca 40 personer på kontoret i Malmö. Du rapporterar direkt till Head of Nordic Product Market Management & Support.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom el/automation, maskinteknik eller mekatronik. Du har en teknisk kompetens inom både mekanik och automation. Har du erfarenhet av servodrivsteg är det meriterande. Du har en erfarenhet som teknisk support, automationsingenjör, industrielektriker, konstruktör eller liknande roll där du har arbetat med tekniska lösningar inom mekanik och automation. Då du kommer att kommunicera med kunder på den svenska marknaden och ha kollegor över hela världen, söker vi dig med goda kunskaper i både svenska och i engelska.

Du är serviceinriktad och gillar att samarbeta med andra. Du har en god problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Intern och extern utbildning i produkterna ingår i rollen varför vi söker dig som har ett kommunikativt och pedagogiskt sätt. Då du tillhör säljorganisationen är det av vikt att du har en förmåga att ta in ett kommersiellt tänkande in i din support och rekommendationer.

Festo AB

Festo AB

Festo är ett av världens ledande företag inom automation baserad på pneumatiskt och elektriskt drivna rörelser. Som innovativ partner till våra kunder erbjuder vi marknaden ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och systemlösningar. Festo finns med egna bolag i mer än 60 länder världen över. Vi satsar på framtiden och investerar årligen 1,5% av våra personalkostnader i utbildning. I Sverige har Festo ca 80 anställda och kontor i Göteborg, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Du kan läsa mer om oss på www.festo.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Festo AB
Arbetsgivare Festo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-02
Angelina Nilsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Placering

Stillmannsgatan 1, Malmö

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig