TNG
Automationsingenjörer till TNG Tech

Automationsingenjörer till TNG Tech

Nu söker vi automationsingenjör för kommande uppdrag till vårt konsultnätverk i Stockholm och Mälardalen.

Är du en erfaren automationsingenjör med erfarenhet av industrin och letar efter nya möjligheter? Då kan du vara den vi söker till vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm och Mälardalsområdet!

Vi söker nu automationsingenjörer för kommande uppdrag inom industrin i regionen. Oavsett om du föredrar längre eller kortare uppdrag, eller om du är intresserad av tidsbegränsade projekt, är du välkommen med din ansökan.

TNG Tech har ett omfattande nätverk med företag inom olika branscher. Du har möjlighet att välja uppdrag som passar dina intressen och som framför allt utmanar och utvecklar din kompetens.

Vi vägleder dig till rätt utmaningar. Skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi anser att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Vill du hellre agera underkonsult är det viktigt att du har F-skattesedel och gällande försäkringar. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du med att kvalitetssäkra arbetet inom underhåll, reparation och utveckling hos våra kunder inom områdena Supply chain, Production eller Engineering. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Värt att veta

Som konsult på TNG Tech är du värdefull och avgörande för våra kunders framgång. Vi fokuserar på fördomsfri rekrytering och bemanning med vetenskaplig grund. Här är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll. Vi hjälper dig hitta uppdrag som stärker din bästa förmåga.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att vara aktuell har du en ingenjörsutbildning på högskole- eller universitetsnivå med inriktning mot automation, eller kunskap och erfarenheter som bedöms likvärdig.

Vidare är du är trygg inom ditt kompetensområde och ständigt vill utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Som konsult är det viktigt att du är är initiativtagande, har god kommunikationsförmåga och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. 

 

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Nathalie Checa – din rekryterare

Nathalie Checa

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Nathalie Checa


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-08