TNG
Chef för Program Management till Coherent

Chef för Program Management till Coherent

Coherent (fd II-VI) söker en Manager för Program Management med gedigen erfarenhet av ledarskap och projektledning

Brinner du för ledarskap och produktutveckling? Coherent (fd II-VI) i Stockholm söker en erfaren ledare för Program Management.
Som Manager för Program Management – Product Development, på Coherent i Stockholm (Järfälla), har du ansvar för Program Managers och det övergripande ansvaret för alla produktutvecklingsprojekt. Du kommer få verka i en högteknologisk, internationell miljö med många kontaktytor där ditt ledarskap och ditt proaktiva engagemang är central för utvecklingen framåt.
Om du lockas av att få kombinera din förmåga att visualisera vision och mål med att leda och utveckla teamet framåt – är detta rollen för dig!
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik med en stark och ledande position globalt. Siten i Järfälla har en unik produktutveckling och produktion av komponenter som länkar människor världen över. Här utvecklas produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät.
Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.
Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell samt andra attraktiva förmåner.

Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som Manager för Programs Management har du ett övergripande ansvar för att leda teamet mot uppsatt mål. Projektens komplexitet medför olika ändringar under tiden det pågår och det är din uppgift att med ditt engagemang och entusiasm leda teamet i förändring.

Dina primära arbetsuppgifter innebär att:

 

Värt att veta

Du kommer att leda ett stadigt växande team som idag består av Program Managers, delprojektledare och tekniska projektledare. I din roll ingår du även i ledningsgruppen för Produktutveckling. Du kommer ha åtta direktrapporterande medarbetare och rapporterar till Senior Director för Product Development. Du ansvarar för den strategiska planeringen men tjänsten kräver även förmågan att arbeta operativt, när behovet uppstår. Rollen innebär ett brett samarbete med samtliga areor inom Coherent samt även externa kontakter. Några få resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll ser vi också att du:

Som person är du driven med en pragmatisk och proaktiv inställning. Du är självgående och har en hög energinivå tillsammans med en "kan-göra"-attityd. Din nyfikenhet och förmåga att vara inlyssnande skapar de bästa förutsättningarna för att leda teamet i deras dagliga arbete.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent Järfälla is a high-tech, international company that develops pioneering and high-quality products in optoelectronics. Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Coherent

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-15