TNG
Coherent – Nyexaminerad ingenjör – Stockholm

Coherent – Nyexaminerad ingenjör – Stockholm

Vill du utveckla dina kunskaper inom halvledare och arbeta med optoelektronik? Coherent i Stockholm söker en processintegratör

På Coherent i Järfälla, Stockholm utvecklas och tillverkas avancerad optoelektronik i processlinjer i halvledarfabriken. Coherent söker nu en processintegratör. Rollen som processintegratör innebär att du har ett övergripande ansvar för tillverkningskedjan för någon av produkterna som tillverkas i halvledarfabriken. Du samverkar med processingenjörer inom sina respektive teknologispecialiteter för att nå mål för produktegenskaper och produktionseffektivitet. Vill du få chans att tillämpa dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då är jobbet som processintegratör för dig!

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter


Introduktion av nya produkter

Produktionsoptimering

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av åtta processintegratörer och du kommer att rapportera till Process Integration Manager. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet och kommer att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen.

Värt att veta är också att en stor del av arbetet sker i renrumsmiljö.

För dig som fortfarande studerar, finns möjlighet att börja efter sommaren (2023).

Våra förväntningar

Vi söker dig som är på väg att slutföra eller dig som har genomfört en civilingenjörsutbildning inom elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom halvledarkomponenter och III-V halvledare. Eftersom du kommer att ingå i ett internationellt företag är mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Personlighetsmässigt är du bra på att ta initiativ och ta ansvar för ditt arbete. Du är systematisk och organiserad i ditt arbetssätt. Att etablera produktiva interna och externa relationer är naturligt för dig. Du trivs i en prestigelös atmosfär där att hitta lösningar genom att nå ut till andra är nyckeln till framgång. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av att lära dig nya saker.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent is a high-tech, international company that delivers innovations that resonate with our customers in diversified applications for the industrial, communications, electronics, and instrumentation markets.

Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer centers and terabit fiber optic networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, Coherent has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide.

Video thumbnail

Visste du att Coherent...

Coherent har åtagit sig att göra affärer med miljöansvariga leverantörer. Alla leverantörer förväntas säkerställa att delar och material uppfyller den växande listan över ämnesföreskrifter, inklusive RoHS, REACH, China-RoHS och Conflict Minerals. Coherent är dedikerade till att vara en katalysator för miljöförbättringar i vår bransch - att identifiera och utforska sätt att minska det globala fotavtrycket för våra anläggningar och att förbättra effektiviteten hos Coherents laserprodukter.

Därför trivs vi på Coherent...

Det är något mycket speciellt med att arbeta i ett företag som Coherent i Järfälla som ligger i framkant med att utveckla och producera högteknologiska optoelektroniska komponenter. Det är fantastiskt roligt att arbeta tillsammans med så många mycket kunniga, skickliga och engagerade människor i alla de professioner som vi har samlat för att förverkliga vår mission och vision. Förutom alla kollegor på Coherent i Järfälla skapar du dig även ett kontaktnät med andra wafer fabs inom Coherent Inc.

Michael Rask, Process Integration Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Söktips från Angelina Nilsson – din rekryterare!

Angelina Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du blir en del av ett högteknologiskt företag inom halvledarindustrin
  • Coherent är ett internationellt bolag och även siten i Järfälla har en tydlig internationell prägel
  • Du får chans till en utvecklande roll där du skaffar dig unik kompetens inom tillverkningen av optoelektroniska komponenter

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Angelina Nilsson


Coherent

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-16