TNG
Dagvatteningenjör till Haninge kommun

Dagvatteningenjör till Haninge kommun

Dagvatteningenjör sökes för hållbar tillväxt i Haninge kommun. Bli en del av teamet som bidrar till balanserad utveckling!

Vill du vara en del av det viktiga arbetet med att utveckla klimatanpassningsarbetet? Haninge Kommun söker en erfaren ingenjör eller motsvarande som vill vara med och driva framåt inom området klimatanpassning. I rollen som dagvatteningenjör kommer du att få möjlighet till personlig kompetensutveckling samtidigt som du arbetar med stimulerande och engagerande uppgifter.
Haninge Kommun är en plats där du kan växa och utvecklas tillsammans med erfarna kollegor inom samhällsbyggande. Kommunen rankades som den femte snabbast växande kommunen i landet och behovet av hållbara lösningar blir alltmer påtagligt. Som dagvatteningenjör kommer du att spela en avgörande roll i att skapa en balanserad tillväxt och säkerställa en effektiv hantering av dagvatten.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Vi har friskvårdsbidrag, årsarbetstid/flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete, klämdagar, rökfri arbetstid, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du liksom vi vill bidra till utvecklingen av dagvattenhanteringen i Haninge.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

VA-avdelningen består av ca 60 personer och du kommer att tillhöra enheten Projekt och utredning på ca 15 personer som bland annat leder investeringsprojekt och deltar i kommunens stadsbyggnadsprojekt. Utredningsgruppen som tillhör Projekt och utredning är en grupp på ca sju personer som jobbar nära varandra, varav tre stycken är dagvatteningenjörer, och kommer att utökas med en dagvatteningenjörer. Det ska byggas en ny organisation med nya arbetsuppgifter och det kommer finnas goda möjligheter att forma sin roll och sina arbetsuppgifter tillsammans med oss där vi kompletterar varandra och utvecklar våra roller samt verkar stöttande för andra avdelningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och rollen kommer tillsättas med start omgående eller enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi tror att du kan vara civilingenjör, miljöingenjör, hydrolog eller kanske landskapsarkitekt eller innehar någon annan funktion inom samhällsbyggnad/geovetenskap eller motsvarande med minst fyra års yrkeserfarenhet inom dagvatten, exempelvis med projektering och utredning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom MIKE programvara och GIS-baserade program.

För att lyckas i rollen har du god datorvana samt mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt eftersom du förväntas skriva utredningar, ärenden m.m. och hålla presentationer i olika forum. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt eget arbete, gillar att samarbeta med andra samt har förmågan att leda processer.

Tjänsten kräver B-körkort. 

Det är meriterande om du har juridiska kunskaper inom relevant område, exempelvis miljöbalken eller lagen om allmänna vattentjänster.

Lär känna Haninge kommun – din framtida arbetsgivare

Det goda livet finns i Haninge. 97 000 invånare gör oss till en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Genom vårt fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden.

Visste du att Haninge kommun...

... är en av de största kommunerna i Stockholms län. Här finns en fantastisk skärgård med kända öar som Utö, Kymmendö och Huvudskär. Men Haninge är inte bara skärgård. Tyresta nationalpark och ett stort antal naturreservat erbjuder stora möjligheter till fritidsaktiviteter i naturen.

Avstånd till arbetsplatsen

Rudsjöterrassen 2, Handen. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Haninge kommun

Karriärtips från Åsa Pettersson – din rekryterare

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Haninge kommun valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


Haninge kommun

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-09-25