TNG
HSEQ-specialist sökes till Euromaint

HSEQ-specialist sökes till Euromaint

Nu söker vi en HSEQ-specialist till vår kund Euromaint Rail AB.

Som HSEQ-specialist till stab QMS, Quality Management System, hos Euromaint kommer du att ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett team av erfarna yrkesverksamma inom Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer också att spela en avgörande roll i att upprätthålla en hög nivå av kvalitet, arbetsmiljö, yttre miljö och trafiksäkerhet inom affärsenheten.

Välkommen att ansöka till denna spännande och viktiga roll hos Euromaint!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av välfungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som HSEQ-specialist hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med:

 

Värt att veta

Rollen innebär att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter. I rollen ingår även att stötta och utbilda organisationen samt att samordna övergripande QMS-frågor. Du kommer att medverka i Euromaint Rails QMS-råd samt vara en del av Euromaint Rails centrala QMS-enhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, stationeringsort Stockholm som kan diskuteras för rätt kandidat.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 3-4 års relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean production eller motsvarande samt kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14000 samt ISO 45001. Du har tidigare utvecklat och förbättrat ledningssystem samt tillsett att systemen uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav.

Slutligen besitter du mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Lär känna Euromaint Rail AB – din framtida arbetsgivare

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Avstånd till arbetsplatsen

Vretenvägen 11. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Euromaint Rail AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Euromaint Rail AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-03-31