TNG
Fordonsingenjör till EuroMaint Rail i Kalmar

Fordonsingenjör till EuroMaint Rail i Kalmar

EuroMaint Rail söker en fordonsingenjör som har erfarenhet av dieselfordon. Du kan vara placerad i Kalmar eller Nässjö.

Vill du arbeta med dieselfordon och tekniskt underhåll på tunga fordon? Gillar du att analysera och arbeta med förbättringar av tekniklösningar? Perfekt! Då kan detta vara något för dig!

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med dieselfordon och vi ser gärna att du har arbetat med någon typ av tunga fordon, såsom lastbilar, lastmaskiner eller flyg. Skulle du har erfarenhet av järnvägsfordon så är det självklart perfekt för denna rollen! Ansök redan idag, vi går igenom ansökningar löpande.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att bli Euromaints tekniska specialist inom Krösaprojektet och på de fordon som finns där. Du blir den rådgivande specialisten och kommer att arbeta med bolagets tjänster och produkter som säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg och spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner.

Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll och komponentupparbetning som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.Vårt heltäckande utbud av underhållstjänster och fordonsanpassningar omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll och av kunderna eller oss själva initierade fordons-anpassningar.

Beroende på din placering så förekommer det resor till både Kalmar och Nässjö några gånger i månaden.  

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som fordonsingenjör på Euromaint är egenskaper som kommunikativ och analytisk förmåga viktiga. Du är den som kommer att ta initiativ och komma med förslag på förbättringar och implementerar dessa. Du ska trivas att arbeta i projekt och ha goda kunskaper att kunna tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar. 

För övrigt tror vi att du har:

 

Lär känna EuroMaint Rail AB – din framtida arbetsgivare

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för alla typer av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Euromaint omsätter ca 1 500 MSEK årligen och har omkring 1 000 medarbetare. Euromaint ägs sedan 2019 av den spanska koncernen CAF.
Följ med oss på resan till en hållbar framtid.

Avstånd till arbetsplatsen

Torsåsgatan 17 Kalmar. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

EuroMaint Rail AB

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • EuroMaint Rail AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


EuroMaint Rail AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-16