TNG
Kvalitetstekniker till Hällde

Kvalitetstekniker till Hällde

HÄLLDE söker nu en Kvalitetstekniker med erfarenhet av produktion till fabriken i Kista, Stockholm

HÄLLDE, ett av världens ledande företag inom tillverkning och utveckling och av matberedningsmaskiner för professionellt bruk söker dig som vill bli en del av ett bra produktionsteam. Till fabriken i Kista / Stockholm söker vi en Kvalitetstekniker med erfarenhet av produktion- och kvalitetsteknik. På HÄLLDE har vi stort fokus på ordning och reda, där ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för att säkerställa en bra arbetsmiljö och en hög kvalitet på produkterna som levereras till kunder över hela världen. Som det familjära företag HÄLLDE är, är man stolt både över sina produkter som håller toppkvalitet och alla medarbetare som varje dag bidrar till framgången och gör skillnad. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med kvalitetssäkring av välrenommerade produkter. Du kommer att arbeta nära hela produktionsflödet från inköp av komponenter till slutleveransen med stor fokus på kvalitetsuppföljning. Du kommer till en stabil verksamhet där varje anställd är en viktig resurs. På HÄLLDE välkomnas alla initiativ som leder till förbättring och effektivisering av såväl produkter som arbetsprocesser. Välkommen till ett företag med toppkvalitativa produkter, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetstekniker leder du arbetet med kvalitetssäkring vid HÄLLDE. Du arbetar dels
förebyggande med att ta fram rutiner och verktyg, dels avhjälpande där du löser olika problem
direkt i HÄLLDEs produktion och hos HÄLLDEs leverantörer.

Arbetet innebär mer i detalj:

Värt att veta

HÄLLDE tillverkar fyra olika typer av matberedningsmaskiner för professionell användning: Grönsaksskärare, Snabbhackar, Combi Cutters och Mixers. Till våra högkvalitativa produkter köper vi material och komponenter globalt och du kommer att ha kontakt och samarbeta med leverantörer i såväl Sverige som i Europa och Asien. Din placering är i Kista där all verksamhet inkl. produktion bedrivs och du rapporterar till HÄLLDEs Teknikchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och erfarenhet av produktion eller service av tekniska produkter. Du kan exempelvis ha bakgrund som servicetekniker av relevanta produkter. Du har ett stort intresse för förbättrings- och kvalitetsarbete och erfarenhet av kvalitetsteknik, ankomstkontroll och produktionsteknik. Du har även erfarenhet av administrativt arbete samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga samt ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du har en god samarbetsförmåga, trivs i tvärfunktionella roller och har förmågan att kommunicera klart och tydligt. Du delar gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information, har positivt synsätt och är trygg i dig själv.

 

Lär känna Hällde – din framtida arbetsgivare

Med mer än 80 års erfarenhet och ett antal viktiga patent är HÄLLDE ett av världens ledande företag inom tillverkning och utveckling av högkvalitativa matberedningsmaskiner för professionellt bruk. HÄLLDE används på det lilla caféet upp till komplement till industri. Via 200 partners finns HÄLLDE representerade i fler än 80 länder, på alla kontinenter och cirka 85% av produktionen går på export. Vi är nischade och det är det som ger oss styrka – vi gör det vi är bäst på!

Avstånd till arbetsplatsen

Skalholtsgatan 4. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Hällde valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Hällde

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-12