TNG
Miljöspecialist till Preem i Göteborg

Miljöspecialist till Preem i Göteborg

Brinner du för miljöfrågor? Vill du jobba för framtiden redan idag? Preem i Göteborg söker en engagerad miljöspecialist!

Har du erfarenhet av att arbeta med miljötekniska frågor? Har du arbetat med miljötillstånd, myndighetsrapportering och anmälningsärenden? Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad samtidigt som du bidrar till Preems vision om att minska påverkan på omgivningen? Då kan du vara den vi söker.

Ditt anställningserbjudande

Preem erbjuder en spännande och utmanande roll där du får möjlighet att arbeta på ett utav de mest moderna och miljöanpassade raffinaderierna i Europa. Som Miljöspecialist kommer du att tillhöra Preems miljöavdelning inom vilken det idag arbetar fjorton entusiastiska medarbetare. Avdelningen är ett stöd till hela Preem i miljörelaterade frågor och specifikt stöd ges till raffinaderierna avseende miljötillstånd, anmälningsärenden och myndighetsrapportering.

Förutom stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter får du som anställd även tillgång till en rad fina förmåner. Vad sägs om ett mycket generöst friskvårdsbidrag, möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, tillgång till nytt gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, rabatt på drivmedel, vinstdelning m.m.

Vill du vara med på en utvecklingsresa där du kan göra skillnad genom att arbeta med en av de viktigaste uppgifterna på raffinaderiet i Göteborg – att minska påverkan på omgivningen? Sök jobbet som Miljöspecialist!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudfokus är att arbeta med miljötillstånd och anmälningsärenden, ofta kopplat till omställningen till förnybar produktion samt att samordna myndighetskontakter. Du arbetar i nära samarbete med drift- och projektorganisationen.

I rollen ingår bl a att:

Du blir en viktig del av Preem, där vårt arbetsklimat präglas av en välkomnande atmosfär, förtroende för våra medarbetare och en stark strävan att vara branschledande när det gäller hållbarhet. Här ges du möjlighet till frihet under ansvar och att vara delaktig i hela processer - från start till mål.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde omgående med placering på raffinaderiet i Göteborg. Du rapporterar till Miljöchefen.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Våra förväntningar

Har du den här bakgrunden?

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som kan hantera flera kontaktytor, både internt såsom externt. Du har ett stort engagemang, är målinriktad i ditt arbete och är en initiativtagare som driver ditt arbete framåt.

För oss är det av yttersta vikt att du delar våra grundläggande värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande, eftersom dessa värderingar ligger till grund för allt vi företar oss.

Lär känna Preem AB – din framtida arbetsgivare

Vi bygger om våra anläggningar, minskar våra utsläpp och erbjuder nya produkter och tjänster. Vi ställer om från fossilt till förnybart. Och det ska vi göra till 2035. Det är vårt mål, för oss och vår planet. Och det är inte en lätt resa. Tro oss. Det är den största utmaningen vi någonsin stött på, i hela vår historia. Men det är en omställning vi gör, för att vi vill, kan och måste. Vi kallar det för en bättre resa. Och du är välkommen att följa med.

Video thumbnail

Visste du att Preem AB...

Vi på Preem har bestämt oss för att accelerera vår egen omställning rejält. Vi har kortat ned tidplanen för vår resa med hela tio år. En resa där vi på bara 13 år fasar ut vårt beroende av fossil råolja mot förnybara råvaror. Vi satsar på lösningar för koldioxidinfångning och att byta ut fossil naturgas mot fossilfri vätgas och vi installerar ladd stationer över hela landet. Som Sveriges största drivmedelsbolag har vi möjlighet att vara en del av lösningen mot en mer hållbar framtid.

Avstånd till arbetsplatsen

Raffinaderiv. 25, Göteborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Preem AB

Karriärtips från Kathrine Jahnberg – din rekryterare

Kathrine Jahnberg

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Preem AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Kathrine Jahnberg


Preem AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-07