TNG
Nyutexaminerad mekanikingenjör till VPG

Nyutexaminerad mekanikingenjör till VPG

Vill du utvecklas till en självgående konstruktör på ett tillverkande företag? VPG i Ängelholm söker en konstruktör inom mekanik

Som konstruktör hos VPG i Ängelholm får du möjlighet att designa kundanpassade lyftbord som tillverkas i vår produktion i Ängelholm. Vill jobba med mekanisk konstruktion / Cad, trivs med att samarbeta med andra och gillar teknisk problemlösning? I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du nära vår produktion, vägg i vägg, som ger dig chans att se det som du har konstruerat i verkligheten. Du blir del av ett utvecklingsinriktat företag som strävar efter att ligga i framkant inom sin bransch. Varmt välkommen till oss på VPG!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Vertical Positioning Group är marknadsledande inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrymme av hög kvalitet med varumärken som Marco och Hymo. Bredden av applikationsområdet för våra lyftbord är stor. Typiska användningsområden är arbetsplattformar, vertikala lyft i produktionslinjer, lågfartshissar, kaj-lyftbord eller ergonomiska lyftbord för hantering vid packningsstationer. Du blir en del av ett stabilt bolag med kundbas som främst återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet samarbetsinriktat och prestigelöst.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 16 personer. Din närmaste chef är konstruktionschefen.

För dig som fortfarande studerar, finns möjlighet att börja efter sommaren (2023).

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en minst en tvåårig eftergymnasial utbildning inom mekanik / Cad-konstruktör / maskinteknik / utvecklingsingenjör eller relevant erfarenhet som mekanikkonstruktör. Du har därmed kunskap inom maskinkonstruktion, 3D-moddellering och framtagande av ritningsunderlag. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. Då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter behöver du känna dig bekväm med att kommunicera på engelska. 

Du är ansvarstagande och ser till att leverera dina konstruktionsunderlag med kvalitet och i tid. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Du gillar och är bra på att lösa problem. Du är kommunikativ och samarbetar bra med andra. 

Lär känna Vertical Position Group AB – din framtida arbetsgivare

I VPG ingår varumärkena Marco, Hymo och Jihab. Företaget är en del av SIGI-Gruppen med huvudkontor i USA. Koncernens syfte är att göra det möjligt för människor att leva aktiva liv längre genom att främja säkerhet och effektivitet vid vertikal positionering över hela värden.

Video thumbnail

Visste du att Vertical Position Group AB...

VPG har levererat lyftbord till Kungliga Dramatiska Teatern i Stockholm, Copenhagen Zoo och dessutom hjälpt Nestlé, producent av bland annat Zoégas kaffe, med en mastdriven hiss? Detta är bara några exempel av VPGs bredd av applikationsområden för deras lyftbord och då ca 90% av försäljningen går på export återfinns VPGs lyftbord världen över.

Därför trivs vi på Vertical Position Group AB...

VPG är ett teknikdrivet och innovativt bolag. Vi gör något som är väldigt unikt och som det finns många användningsområden för. Det är ofta en feedback vi får från personer som börjar nya hos oss, att de slås av hur många olika typer av verksamheter som våra lyftbord kan appliceras på. Och att lyftborden faktiskt är rätt så tekniskt avancerade med både mekaniska, hydrauliska och elektriska komponenter. Som konstruktör hos oss möts man ständigt av nya problemställningar och tekniska utmaningar.

Carl-Johan Fogelberg, Konstruktionschef

Avstånd till arbetsplatsen

Helsingborgsvägen 52, Ängelholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Vertical Position Group AB

Söktips från Angelina Nilsson – din rekryterare!

Angelina Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får möjlighet att arbeta på ett tillverkande bolag där du kan se dina idéer bli realiserade i praktiken.
  • Du blir del av ett stabilt och teknikdrivet bolag.
  • Du blir del av ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Angelina Nilsson


Vertical Position Group AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-16