TNG
Plantvision Traineeprogram: Systemkonsult

Plantvision Traineeprogram: Systemkonsult

Är du i början av din karriär som ingenjör och söker ett framgångsrikt bolag inom processindustrin som du kan utvecklas med?

Har du nyligen tagit examen som ingenjör och vill utvecklas hos en av Skandinaviens bästa konsultfirmor? Har hunnit arbeta eller haft praktikplats på anläggningar kopplade till läkemedelstillverkning, pappersbruk eller olje- och gasindustrin? Plantvision erbjuder dig en unik möjlighet till en intensiv utveckling tack vare sitt traineeprogram: Plantvision Young Professionals (PVP). Traineeprogrammet leder till en stabil och trygg anställning som systemkonsult hos Plantvision efter programmets slut.

Detta är en spännande möjlighet till att bidra med effektiviseringen av svensk industri genom att förbättra både processteknik och IT-lösningar. Om du är redo att ta dig an en roll där du ständigt får möjlighet att utveckla din kompetens, skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Plantvision Young Professionals (PYP) traineeprogrammet innebär att dina första 18 månader på Plantvision kommer vara fokuserade på en snabb karriärsutveckling. Möjligheten finns att utgå ifrån Plantvisions kontor i Stockholm eller Göteborg.

Genom en tydlig kommunicerad målsättning och regelbundna uppföljningar, både med närmaste chef och med mentor, kommer Plantvision att stötta dig i dina framsteg.

Efter PYP-programmets slut, kommer du i rollen som systemkonsult att arbeta med spännande uppdrag inom olika verksamheter eller anläggningar inom processindustrin där du hjälper Plantvisions kunder att utveckla sina COMOS-plattformar.

Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner.

Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, där du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både interna och kundernas processer.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina tidigare erfarenheter av processindustrin och de nya kunskaper och färdigheter du får av PYP-programmet, kommer du som systemkonsult att:

Du behöver ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning, därför är det ett krav att du har minst 1års arbetslivserfarenhet/praktik mot processindustrin.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från Plantvisions kontor i Kista, Stockholm. (Är du baserad i Göteborg finns det även möjlighet att utgå ifrån deras kontor där). När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program för PYP Programmet. Tillsammans med konsulchefen kommer du var sjätte månad att sätta upp olika mål som är kopplade till en lönetrappa, vilket gör att om målen nås kommer även lönen att succesivt öka under programmet.

Våra förväntningar

För att uppfylla kraven för denna position i Plantvisions PYP Program behöver du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken som ständigt vill lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Lär känna Plantvision AB – din framtida arbetsgivare

Plantvision grundades 1999 och är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

Därför trivs vi på Plantvision AB

Hur är det att jobba på Plantvision? "Det är roligt och utmanande! Jag gillar att man kommer i kontakt med flera olika kunder och projekt, allt ifrån interna lösningar till externa lösningar för kunder. Det är även en härlig stämning inom företaget! Plantvision har idag kontor på flera ställen i Sverige och det är aldrig någon konstighet att förflytta sig mellan de olika kontoren. Det är en bra gemenskap oavsett var du är och arbetar."

Kevin, Konsult

Varför har du valt just Plantvision som arbetsgivare? "Det finns en öppenhet att ta olika vägar. Som medarbetare har du möjlighet att antingen specialisera dig inom ett område eller att jobba bredare. Det gör att Plantvision passar många."

Johan, Konsult

Avstånd till arbetsplatsen

Färögatan 33. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Plantvision är en arbetsgivare som har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplatser (Great Place to Work) varje år sedan 2017.
  • Hos Plantvision får du möjlighet att arbeta med andra begåvade specialister och konsulter.
  • I denna roll erbjuds du intensiv kompetens- och karriärutveckling. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


Plantvision AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-01