TNG
Processingenjör inom våtkemi

Processingenjör inom våtkemi

Vill du arbeta inom halvledartillverkning och kemi? Coherent söker nu en processingenjör inom våtkemi till Järfälla i Stockholm

Motiveras du av att arbeta i en dynamisk, snabbväxande och internationell organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta i ett teknikinnovativt bolag med många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass? Som processingenjör inom våt-arean bidrar du med din kompetens inom våtkemiska processer och halvledartillverkning, där ditt fokus blir att ansvara för och och utveckla processer inom våt-arean.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom våt-arean. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen för arean Våt som idag består av tre medarbetare. Du samarbetar närmast med dina kollegor inom våt-arean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, litografi och nedtunning. Det innebär att du har många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi eller motsvarande inriktning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin, produktion eller renrumsmiljö. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken och drivs av att förbättra och utveckla till exempel processteg och rutiner. Du är van att strukturera ditt arbete självständigt och strävar efter att uppnå goda resultat med hög kvalitet. Vidare är du kommunikativ och har förmåga att förklara saker på ett tydligt och förtroendeingivande sätt.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent Järfälla is a high-tech, international company that develops pioneering and high-quality products in optoelectronics. Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Coherent

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-22