TNG
Projektledare till Valtria, Stockholm

Publicerat

Projektledare till Valtria, Stockholm

Valtria, specialister inom renrum och renhetsteknik, söker Projektledare till Kista i Stockholm. Läs mer nedan och sök redan idag.

Valtria Sweden AB, som ingår i franska koncernen Clauger Group, fortsätter att växa och söker nu efter en Projektledare som kommer spela en betydande roll för Valtrias fortsatta tillväxt i Sverige. Har du erfarenhet av projektledning och är en nyfiken samt driftig person med erfarenhet kring anläggning, bygg- och/eller processindustrin? Gillar du att jobba i ett lösningsorienterat, erfaret team med stort kundfokus? Har du affärssinne och motiveras av eget ansvar? Då är Projektledare på Valtria tjänsten för dig, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Projektledare på Valtria kommer du ha en avgörande och ledande position i leveransen av nyckelfärdiga renrumsprojekt. Projekten omfattar allt ifrån initial design till överlämning av färdigbyggda renrumsprojekt där Valtria ofta tar ett helhetsansvar som totalentreprenör. Behovet av renrum växer inom många industriella segment och de ser positivt på kommande möjligheter. Här får du chansen att arbeta inom en trygg och stabil koncern som är specialister inom sitt område. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team på sju personer. I rollen som Projektledare hos Valtria får du vara med och påverka, förändra och arbeta kreativt främst lokalt men även i team med kollegor i gruppens övriga bolag i Europa.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Distansarbete
Distansarbete
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Din roll som Projektledare innefattar att delta i kontakt med kunden och anbudsfasen, projektplanering, ekonomisk uppföljning, inköp samt kontakt med alla leverantörer samt säkerställa att projekten håller sina ledtider mot kunden. Sammanfattningsvis är dina ansvarsområden att:

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Kista och du samordnar samt rapporterar till Sverigechefen. Du planerar din egen tid och har frihet att organisera den på ett sådant sätt som du själv anser passar dina arbetsuppgifter bäst, men du ska ändå vara tillgänglig för dina kollegor och övriga kontakter. Detta kan ibland innebära att du behöver arbeta utöver vanlig kontorstid och vardagar.

Det förekommer resor i tjänsten, främst i Sverige.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen måste du ha några års erfarenhet som projektledare inom anläggning, bygg- eller processindustrin alternativt annan relevant erfarenhet. Det är också krav på giltigt körkort B samt goda kunskaper i svenska samt engelska.

Det är meriterande om du också har erfarenhet från just renrumsteknik, entreprenadjuridik och specifika kunskaper inom byggnadsinstallation. Det är extra meriterande om du har kunskap inom design av ventilationssystem.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som Projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med både beställare och underleverantörer, vilket kräver att du har en hög kommunikativ förmåga samt är service- och målinriktad. Eftersom du kommer ha en nyckelroll med stor ansvarsfrihet, men att det samtidigt ställs höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer, så är det avgörande att du är självständig, affärsmässig och strukturerad.

Lär känna Valtria Sweden AB – din framtida arbetsgivare

Valtria Engineering Group grundades 2013 av 8 partners som alla har mer än 20 års erfarenhet av renrumsteknik. Vi är specialiserade inom konstruktion och installation av renrum och kritiska områden på internationell nivå. Sedan grundandet 2013 har vi öppnat kontor i Spanien, Portugal, Argentina, Algeriet, Mexiko, Chile, Schweiz, Finland, Frankrike, Italien och 2022 även Sverige. Runt om i världen har Valtria mer än 290 anställda. Valtria har arbetat i Sverige via partners sedan start men har nu egen organisation.

Sedan november 2023 ingår Valtria i franska familjeägda koncerner Clauger Group med mer än 2800 anställda i ett 20-tal länder.

Valtria är specialiserat på att bygga nyckelfärdiga renrumsprojekt för kontrollerade produktionsprocesser. Våra primära marknader är Life Science (läkemedel, R&D, medical device), Semiconductor (elektronikindustri) samt övrig kravställande ”high-tech” industri. Som general-, total- eller underentreprenör står vi för högsta kvalitet, hållbarhet och effektivitet, samtidigt som våra ledord är att hålla tidplan och budget. Vi har en bred expertis och djup kunskap som krävs för att implementera kompletta renrumslösningar i enlighet med alla internationella standarder (ISO 14644, euGMP, cGMP/FDA) och högrisklaboratorier BSL1 till 4A.

Avstånd till arbetsplatsen

Torshamnsgatan 35 Kista. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Linnea Wäringe – din rekryterare

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Valtria Sweden AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


0768830460


Valtria Sweden AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-13