TNG
Traineeprogram för Ingenjörer, Plantvision GBG

Traineeprogram för Ingenjörer, Plantvision GBG

Är du en ingenjör som är intresserad av att utvecklas hos ett ledande konsultbolag inom processindustrin i Stockholm el. Göteborg?

Är du en nyligen examinerad ingenjör som gärna vill fortsätta din professionella utveckling hos en av Skandinaviens främsta konsultfirmor? Har du tidigare erfarenhet av arbete eller praktik inom anläggningar kopplade till läkemedelstillverkning, pappersbruk eller olje- och gasindustrin? Plantvision erbjuder en unik möjlighet till snabb och intensiv utveckling genom sitt traineeprogram, Plantvision Young Professionals (PVP). Programmet leder till en stabil och trygg anställning som systemkonsult hos Plantvision efter avslutat program.

Det här är en spännande möjlighet att bidra till effektiviseringen av svensk industri. Ansök idag och ta nästa steg i din personliga utveckling!

Ditt anställningserbjudande

Plantvision har fått utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017, vilket garanterar en trygg anställning med förmånliga förmåner och en familjär företagskultur. Möjligheten finns att utgå ifrån Plantvisions kontor i Stockholm eller Göteborg.

Dina initiala 18 månader på Plantvision Young Professionals (PYP) traineeprogrammet kommer att vara inriktade på en snabb karriärutveckling. Genom en tydlig kommunicerad målsättning och regelbundna uppföljningar, både med närmaste chef och med mentor, kommer Plantvision att stötta dig i dina framsteg.

Efter avslutat PYP-program kommer du som systemkonsult att arbeta med spännande uppdrag inom olika verksamheter eller anläggningar inom processindustrin, där du assisterar Plantvisions kunder i att vidareutveckla sina COMOS-plattformar.

Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, där du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både interna och kundernas processer.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina tidigare erfarenheter av processindustrin och de nya kunskaper och färdigheter du får av PYP-programmet, kommer du som systemkonsult att:

För att framgångsrikt kunna översätta kundernas behov till lämpliga lösningar inom processindustrin är det nödvändigt att du har en förståelse för deras verksamhet och kan relatera till deras vardag. Därför är det ett krav att du har minst ett års arbetslivserfarenhet eller praktik inom processindustrin.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från Plantvisions kontor i Göteborg (är du baserad i Stockholm finns det även möjlighet att utgå ifrån deras kontor i Kista). När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program för PYP-programmet. Tillsammans med konsultchefen kommer du var sjätte månad att sätta upp olika mål som är kopplade till en lönetrappa, vilket gör att om målen nås kommer även lönen att succesivt öka under programmet.

Ditt dagliga arbete hos Plantvision kommer att göra verklig nytta för deras spännande kunder, där du kontinuerligt får möjlighet till kompetensutveckling och har chansen att bidra med dina kunskaper för att effektivisera både interna och kundspecifika processer.

Våra förväntningar

För att uppfylla kraven för denna position i Plantvisions PYP Program behöver du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken som ständigt vill lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Lär känna Plantvision AB – din framtida arbetsgivare

Plantvision grundades 1999 och är Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten. Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

Därför trivs vi på Plantvision AB

Hur är det att jobba på Plantvision? "Det är roligt och utmanande! Jag gillar att man kommer i kontakt med flera olika kunder och projekt, allt ifrån interna lösningar till externa lösningar för kunder. Det är även en härlig stämning inom företaget! Plantvision har idag kontor på flera ställen i Sverige och det är aldrig någon konstighet att förflytta sig mellan de olika kontoren. Det är en bra gemenskap oavsett var du är och arbetar."

Kevin, Konsult

Varför har du valt just Plantvision som arbetsgivare? "Det finns en öppenhet att ta olika vägar. Som medarbetare har du möjlighet att antingen specialisera dig inom ett område eller att jobba bredare. Det gör att Plantvision passar många."

Johan, Konsult

Avstånd till arbetsplatsen

Färögatan 33. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Plantvision är en arbetsgivare som har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplatser (Great Place to Work) varje år sedan 2017.
  • Hos Plantvision får du möjlighet att arbeta med andra begåvade specialister och konsulter.
  • I denna roll erbjuds du intensiv kompetens- och karriärutveckling. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


Plantvision AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-01