TNG
Trafikplanerare till VR (fd Arriva)

Trafikplanerare till VR (fd Arriva)

VR förstärker nu teamet med en trafikplanerare till VRs huvudkontor i Sickla Udde, välkommen att söka!

Har du arbetat med kollektivtrafik och vill nu jobba som planerare? Har du erfarenhet av planering/logistik från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Vill du jobba med att planera och optimera busstrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag?

VR Sverige utökar nu med en trafikplanerare så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

VR Sverige (fd Arriva) är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har lång erfarenhet från branschen och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Trafikplanerare har du två huvuduppgifter: planera kollektivtrafik för busstrafik samt en mer koordinerande roll som innebär samarbete med våra uppdragsgivare och andra trafikföretag.

Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Du kan arbeta från huvudkontoret i Sickla Udde eller från annan plats i Sverige. VR har även kontor i Malmö där det finns möjlighet att arbeta från. Du rapporterar direkt till chefen för den operativa avdelningen för trafikplanering. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi tror att du har arbetat i en roll som planerare tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi söker dig som har arbetat i en roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Du har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som Trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt.

Lär känna VR Sverige – din framtida arbetsgivare

VR Group är ett ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och underhåll som transporterar dig mot ett välmående och koldioxidneutralt Finland. Samtidigt som vi främjar miljövänlig spår- och kollektivtrafik minskar vi våra kunders och hela samhällets utsläpp. Vi har hållit det finländska samhället i rörelse under 160 års tid. VR Groups omsättning år 2021 var 838,3 miljoner euro. Med våra tåg gjordes 55 miljoner resor och 37,4 miljoner ton gods transporterades. Vi sysselsatte fler än 5 600 proffs inom olika branscher. Vårt företag är helägt av finska staten och vi har vår huvudsakliga verksamhet i Finland men verkar även utomlands i Norden. Vi strävar aktivt efter tillväxt och siktar mot toppen. Vi tror att vår framgång också kommer att gynna samhället runt oss – mot gemensamma mål för världens bästa. Ytterligare information om VR Group: www.vrgroup.fi

Avstånd till arbetsplatsen

Sicklastråket 4, Nacka. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • VR Sverige valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Hendrik Christiansson


VR Sverige

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-12