TNG
Utbildningschef inom järnväg – ProTrain, Stockholm

Publicerat

Utbildningschef inom järnväg – ProTrain, Stockholm

Missa inte denna unika möjlighet att bli Utbildningschef hos ProTrain i Stockholm och utveckla deras utbildningsverksamhet!

Har du förståelse av järnvägsbranschen och gillar affärsutveckling? Vill du få möjlighet att påverka framtidens utbildningar hos en ledande aktör inom branschen, bygga starka kundrelationer och leda ett kompetent team?
ProTrain söker just nu en Utbildningschef som kommer vara affärsansvarig för området Utbildning. Om du drivs av att utveckla affärsverksamheter och trivs i en roll där du kan kombinera strategiskt tänkande med operativt ledarskap, är detta jobbet för dig!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos ProTrain kommer du till en dynamisk arbetsplats med kompetenta kollegor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att forma verksamheten hos ett väletablerat företag. Du kommer spela en viktig roll i ProTrains tillväxtresa och ha ett helhetsansvar för utvecklingen av ProTrains utbildningsverksamhet. Idag bedriver ProTrain grundutbildning av lokförare inom ramen för yrkeshögskola i Sundsvall, Stockholm, Mjölby och Malmö samt levererar kundanpassade utbildningar till operatörer inom branschen. I rollen som utbildningschef har du resultat- och budgetansvar för ditt affärsområde och du ingår i företagets ledningsgrupp.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Utbildningschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

Affärsutveckling

Ledarskap

YH, Internutbildning och Externutbildning

Värt att veta

I denna roll kommer du utgå ifrån ProTrains kontor beläget i Sickla, Nacka och ha nära kontakt med huvudkontoret i Mjölby. Du kommer att ha personalansvar för ett team av 5–10 personer (lärare, utbildningskoordinator m.fl.) som är utsprida mellan de olika utbildningsorterna. Då ProTrains kunder och utbildningar finns på olika orter förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till VD:n som också utgår ifrån kontoret i Stockholm.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en bakgrund inom järnvägsbranschen eller andra liknade branscher, exempelvis flyg eller sjöfart. Vidare tror vi att du har erfarenhet av att leda team. Vi ser gärna att du har en entreprenörsanda och en stark förmåga att identifiera och utnyttja affärsmöjligheter. Du är förmodligen en person som gillar en arbetsplats som har högt i tak, samt är någon som vågar utmana och testa nytt. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med både interna och externa kontaktytor. Du är flytande i svenska i både tal och skrift och har goda kunskaper i Office 365, främst i Excel och PowerPoint. Tidigare erfarenhet av utbildningsverksamhet är meriterande men inget krav.

Lär känna ProTrain AB – din framtida arbetsgivare

ProTrain beskrivs ofta som ”Det stora, lilla företaget” med ett brett och flexibelt erbjudande till både sina medarbetare och partners. Idag är de drygt 180 personer i bolaget med tjänstgöring över hela Sverige.

Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.

Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.

Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige.

Avstånd till arbetsplatsen

Järnvägsgatan 36, Sickla. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • ProTrain AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


0701455451


ProTrain AB

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-10