TNG
Utvecklingsingenjör till Scanacon i Stockholm

Utvecklingsingenjör till Scanacon i Stockholm

Världsledande miljöteknikföretaget Scanacon i Stockholm (Spånga) söker en utvecklingsingenjör inom kemi.

Arbetsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-16
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Gym på kontoret Gym på kontoret
Friskvård Friskvård
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Världsledande miljöteknikföretaget Scanacon i Stockholm (Spånga) söker en utvecklingsingenjör inom kemi.

Gillar du process- och produktutveckling samt uppskattar varierade arbetsuppgifter inom ett företags kärnverksamhet? Är du kanske processingenjör inom stål-, pappers- eller läkemedelsindustrin? Trivs du med att lyfta blicken, arbeta strategiskt och ta lead i ett team? Just nu är Scanacon inne i en expansiv utvecklingsfas och söker därför en utvecklingsingenjör inom kemi/produktutveckling till R&D-teamet. Lösningarna Scanacon utvecklar ger sina kunder möjlighet att återvinna metaller som idag hamnar på deponi med de miljörisker som är kopplat till detta. I denna roll med varierande arbetsområden får du alltså vara med och utveckla produktlösningar för kunder, som kan hjälpa dem att bli mer hållbara och minska belastningen på miljön.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Du kommer till ett litet företag med korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda som just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Scanacon har egenutvecklad teknik inom green tech och en inhouseproduktion där alla arbetar operativt samt gränsöverskridande. Scanacon arbetar med grön teknik och är ett företag som vill förändra den ohållbara situationen som jorden idag står inför. De är ett internationellt företag och i rollen som utvecklingsingenjör blir du en viktig del i att minska deras kunders miljöpåverkan. Tillsammans bidrar alla till en mer hållbar global miljö.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktutvecklare/utvecklingsingenjör driver du utvecklingen av de kemiska processer som Scanacons nya produkter baseras på. Du översätter kunders behov till produkt- och processlösningar som skapar mervärde för dem och ger företaget en attraktiv produkt på marknaden. 

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

  • Utveckla företagets produkter och processer
  • Driva projekt
  • Planera och genomföra försök i små och större skalor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team av utvecklare och du rapporterar till chefen för R&D.

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kemi och har erfarenhet av att arbeta som utvecklingsingenjör eller i liknande roller. Du är van att ta ansvar och driva utveckling samt har erfarenhet av att arbeta med produkt- och processutveckling inom processindustrin samt har erfarenhet av laborativt arbete. Goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift är ett krav eftersom många av våra kollegor och kunder är engelskspråkiga. Goda kunskaper i svenska är önskvärt.

Erfarenhet av metallseparationsprocesser och projektledning är meriterande. 

Som person gillar du att lyfta blicken och arbeta med utveckling i en flexibel organisation med varierande uppgifter och ansvar. Du är självgående och trygg i att identifiera utvecklingsbehov samt kunna översätta andras önskemål och behov för att därefter implementera dessa i din utveckling.

Scanacon

Scanacon

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Vi utvecklar och marknadsför en bred portfölj av produkter och tjänster inom analys och dosering, cirkulation, filtrering, slamborttagning, syraåtervinning, syra-metallseparation samt spillvattenrening. Vi erbjuder våra kunder optimerad styrning av syrahanteringsprocessen vid sluttillverkning av rostfritt stål, kolstål, titan bland annat. Scanacon erbjuder kunderna en ökad produktivitet, besparing, kvalitet, arbetsmiljö och miljöpåverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Scanacon
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-16
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig