TNG
Vi söker en bemanningsplanerare till Green Cargo

Vi söker en bemanningsplanerare till Green Cargo

Har du erfarenhet av personalplanering och effektiva logistiklösningar? Sök tjänsten som bemanningsplanerare till Green Cargo!

Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Jobba hemma Jobba hemma
Vendela Ekstrand Hamrén
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Har du erfarenhet av personalplanering och effektiva logistiklösningar? Sök tjänsten som bemanningsplanerare till Green Cargo!

Vi söker en strategisk bemanningsplanerare till Green Cargo. Placeringsort för tjänsten är valfritt i Mellansverige.

Vi letar efter dig som är ansvarstagande och självgående. Kanske har du dessutom tidigare erfarenhet från någon annan tillståndsstyrd verksamhet, som crew-planning inom flygindustrin?

Är du den strategen vi söker till Green Cargo?

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Green Cargo har fokus på hållbarhet och miljö, och är på så sätt ett företag helt rätt i tiden. Här välkomnas du till ett arbetsteam som består av engagerade och kunniga kollegor, där du får en roll med stort eget ansvar.

För rollen finns möjlighet att jobba hemifrån, och detta planeras i samråd inom avdelningen du jobbar på. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som strategisk bemanningsplanerare hos Green Cargo har du en viktig roll i att skapa grunderna för en säker, punktlig och lönsam produktion som infriar kundlöftet. Detta gör du genom att skapa och optimera personalreturer och resursplaner (för samtliga lokförare och bangårdspersonal) utifrån den fastställda tågplanen. 

Vidare tar du hänsyn till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler och med fokus på Green Cargos övergripande mål.

Dina dagliga arbetsuppgifter är bland annat att: 

  • Skapa och anpassa månadsplaner varje månad för input till schemaläggningen.
  • Delta i det övergripande planeringsarbetet för att uppnå en långsiktigt resurseffektiv nätverkslösning.
  • Arbeta med framtagande av underlag till personaldimensionering från 2 år ner till en månadsplan för lokförare och stationär personal för att uppnå säker, stabil och kostnadseffektiv produktion, ansvara för sammanställning av dimensionering, utföra och analysera scenariokörningar i personalplaneringssystemet.
  • Bidra med framtagandet av frånvaro och utbildningsplanering från 24 månader framåt ner till kommande planeringsperiod för lokförare och stationär personal för att uppnå en stabil resurstillgång.
  • Bidra med input vid nya affärer/upplägg. Dokumentera hur förändringar i produktionsplanen påverkar resursåtgången
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att säkerställa att produktionsplanen håller Green Cargos kundlöfte krävs det att du har ett nära samarbete med övriga enheter på din avdelning, samt andra avdelningar inom företaget. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har en akademisk examen med relevans för tjänsten, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Som person är du bra på att se helheten i komplexa system, och du besitter en starkt utvecklad logisk förmåga. Vidare trivs du med att ta ansvar, vara självgående samt noggrann. Du arbetar under ett högt säkerhetstänk. 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift), och du har även goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande är kunskaper om kollektivavtal och arbetsrätt samt erfarenhet av arbete i någon typ av personalplaneringssystem.

Green Cargo AB

Green Cargo AB

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Över 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje dygn kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 8 500 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi transporterar 21 miljoner ton gods, har 1 800 anställda och en årsomsättning på drygt 4 miljarder SEK (2020). www.greencargo.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Green Cargo AB
Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Vendela Ekstrand Hamrén
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Placering

Kraftvärmegatan 2, Hallsberg

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig