TNG
Vi söker en ingenjör till Swisslog i Boxholm

Vi söker en ingenjör till Swisslog i Boxholm

Nu söker vi en ingenjör med fokus på produkternas standarder och normer till Swisslog i Boxholm. Välkommen med din ansökan!

Är du analytisk i ditt tillvägagångssätt? Har du dessutom erfarenhet av software och el-kunskaper inom konstruktionsyrket? Då kan du vara den ingenjör vi söker till högteknologiska Swisslog!

I rollen som ingenjör hos Swisslog blir du specialisten inom de standarder och normer som förväntas följas i takt med utvecklingen av produkterna för automatiserad intralogistik. Du blir den som tolkar kommande ändringar i befintliga standarder, alternativt helt nya standarder och normer, i en spännande och växande bransch.

Swisslog Technology Center fortsätter sin starka tillväxtresa - vill du vara med?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som ingenjör hos Swisslog är du en i ett team av företagets specialister som analyserar standarder och normer, för att sedan sammanställa ett underlag och presentera för berörda parter inom företaget.

Du förväntas också medverka och stötta under implementeringen av de förändringar i standarder och normer som behöver göras inom berörda funktioner.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ingenjör hos Swisslog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Swisslog omsätter ca. 700 miljoner och har nu som mål att nå 1 miljard i omsättning till 2025. Vi är ca 250 medarbetare på Swisslog Technology Center Sweden i Boxholm. 

Du kommer att ingå i funktionen Development och arbeta i en högteknologisk miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i Boxholm. Rapporterar gör du direkt till Head of Development som också finns på plats.

För tjänsten erbjuds du bl.a. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. De finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Inom Swisslog finns det också goda möjlighet att utvecklas utomlands inom koncernen. 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har arbetat med standarder och normer sedan tidigare. Som person är du analytisk, noggrann och stresstålig. Det blir viktig att du kan driva ditt arbete själv och behöver därför kunna arbeta systematiskt och tålmodigt. Du har också en god förmåga att lyssna in och kommunicera för att nå ut med ditt budskap.

Vi söker dig som är utbildad gymnasieingenjör med lång erfarenhet, alternativt Högskoleingenjör med relevant inriktning. Kanske arbetar du idag som automtationsingenjör, produktutvecklare, produktspecialist eller controls Engineer? Meriterande är kunskaper inom software samt el-kunskaper inom konstruktion. Då du kommer att agera i en internationell arbetsmiljö talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat.

Lär känna Swisslog – din framtida arbetsgivare

Framtidens lager- och distributionslösningar gör det möjligt för våra kunder att vara steget före sina konkurrenter. Som ett växande globalt företag är vi närvarande i mer än 25 länder där vi stödjer våra kunder för att möta deras affärsmål. I samverkan med vår moderkoncern KUKA täcker vi hela värdekedjan med robot- och datadrivna automatiserade lösningar som skapar exceptionellt värde för din verksamhet. På 80- och 90-talet, i det manuella lagrets era, utvecklades Swisslog snabbt till en ledande leverantör inom kranbaserad automation.

Avstånd till arbetsplatsen

Carl Tryggers väg 13. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du kommer till en familjär företagskultur i miljösköna Boxholm samtidigt som du är en del i det stora global bolag Swisslog!

Jenny Nilsson


Swisslog

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-06