TNG

Advanced Engineering & Elektronikmässan 27–28 mars 2019 i Göteborg

MATCHAS MED HETA TEKNIKFÖRETAG OCH FÅ KARRIÄRRÅDGIVNING PÅ MATCH MAKING ARENA!

Sugen på en ny utmaning inom teknik och industri? Missa inte chansen att bli presenterad för världsledande teknikföretag inom Advanced Materials, Automotive Engineering, Smart Manufacturing och Additive Manufacturing!

TNG Tech rekryterar och bemannar ingenjöerer

 

Under Advanced Engineering & Elektronikmässan finns rekryterarna på TNG Tech på plats i Match Making Arena, monternummer A:18A – ett utrymme för personliga möten mellan jobbsökare och arbetsgivare.

Vi guidar dig som är tekniker, ingenjör, inköpare eller arbetar i liknande tekniska yrken till ett möte med en eller flera utställande företag. Ta chansen att vidga ditt nätverk och presentera din kompetens för potentiella arbetsgivare!

Så här funkar det:

  1. Som besökare deltar du helt kostnadsfritt
  2. Fyll i formuläret nedan – välj om du vill bli matchad mot och träffa de utställande teknikföretagen eller
    rekryterare från TNG Tech (eller både och)
  3. Vi kontaktar dig och bokar in en lämplig tid
  4. Våra experter matchar ihop dig med med relevanta utställare och ser till att ni träffas på plats

Bonus! Drop-in karriärstöd!

Du är också varmt välkommen att utan föranmälan få karriärstöd genom CV-granskning. Vi guidar och tipsar om hur du kan lyfta och paketera din kompetens på ett faktabaserat och professionellt sätt som möter branschens krav. Ta med ditt CV så hjälper vi till med resten!

Vill du veta mer om mässan?

Besök sajten för Advanced Engineering & Elektronikmässan 2019! Här hittar du alla utställande företag, seminarieprogram och annan besöksinformation.

Om TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Hos oss söker du jobb inom Engineering, Production och Supply Chain Management.

Vår unika rekryteringsmetod följer alltid en strukturerad, mätbar, process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över din verkliga potential. Vi ser helt enkelt bortom ålder, bakgrund, namn och kön. Istället lägger vi allt fokus på din tekniska kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Det gynnar också våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad.