TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren processingenjör till Scandinavian Biogas

Är du processingenjör med stort intresse för förnybar energi? Vill du jobba för en hållbar framtid? Då är det dig vi söker!

Har du gedigen teknisk kompetens och erfarenhet som processingenjör ifrån processindustrin? Har du också dokumenterad erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt? Scandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas. Vi bidrar till en bättre och mer hållbar miljö och vi jobbar för en renare värld. Verksamheten står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga investeringsprojekt som ger en positiv bild av framtiden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som senior processingenjör ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team som idag består av 4 ingenjörer med geografisk placering i Stockholm och Linköping. Vi erbjuder dig en dynamisk och självständig roll i ett kompetensintensivt team. Du erbjuds möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv och entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Scandinavian Biogas befinner sig på en tillväxt- och utvecklingsresa och många förbättrings- och utvecklingsinitiativ hanteras dagligen. Vi driver flera projekt parallellt och din erfarenhet av stora investeringsprojekt, processtyrning, driftsättning från processindustrin är viktiga parametrar i vår fortsatta utveckling. Du driver vissa av dessa projekt, såväl strategiskt som taktiskt och operativt. Rollen erbjuder även många kontaktytor där du förväntas samarbeta med projektledare, driftchef och anläggningschefer i samband med implementering av investeringsprojekten. Du kommer även att ha ett nära samarbete med processingenjörer inom affärsområdena och anläggningarna, HSEQ ingenjörer samt entreprenörer och laboratorium.

Som processingenjör ansvarar du för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär ett självständigt, utmanande och varierande arbete. Våra investeringsprojekt är både komplexa och teknikintensiva och du kommer arbeta brett med olika arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde; driftsättning, trouble shooting, flödesberäkningar, driftsfallberäkningar, för att nämna några. Vi finns på flera platser runt om i Sverige och utanför landets gränser. Vår R&D avdelning finns i Linköping, våra produktionsanläggningar finns i Sverige, Norge och i Sydkorea. Placeringsorten kan vara Stockholm eller Linköping med omnejd. Resor med övernattningar ingår i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som i grunden är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant bakgrund, kombinerat med en lång och gedigen erfarenhet som process- eller driftingenjör, processledare eller liknande i en driftorganisation inom processindustri. Du har erfarenhet av att implementera processkoncept och en vana av att förändra och utveckla en verksamhet. Vidare har du tidigare spelat en aktiv roll i både nyprojektering och drift i produktionsanläggningar. Du trivs med eget ansvar och av att projektleda. Du driver ditt arbete självständigt och förstår när du ska samarbeta med olika kompetenser och människor för att nå uppsatta mål. Det gör att du har lätt för att växla mellan självständigt arbete och arbeta tillsammans med olika team.
Som person är du handlingskraftig, modig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta både strategiskt och "hands on", är nyfiken, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar. Du utmanar status quo och söker nya perspektiv samt kan initiera och hantera förändrings- och utvecklingsinsatser. Du har lätt för att förstå strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå mål. Du fokuserar energi och resurser på projekt och uppgifter som ger mervärde samt sätter höga mål och hanterar hinder med ökad arbetsinsats.

 

Alla lediga jobb