TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör / Teknisk projekledare till Geberit

Vill du arbeta som Konstruktör / Teknisk projektledare på ett globalt företag med framtidstro? Sök rollen hos Geberit i Bromölla!

Är du en driven och ansvarstagande Konstruktör med erfarenhet av projektarbete? Eller har du arbetat som projektledare inom industrin? Som Konstruktör / Teknisk projektledare hos Geberit har du en viktig och spännande nyckelroll där du leder eller deltar i projekt av olika omfattning och komplexitet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Geberit erbjuder dig en arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du blir en del av ett globalt företag med stort fokus på hållbarhet kopplat till miljö, ekonomiska faktorer och sociala frågor. Framför oss väntar många spännande projekt redo att starta igång där du som Konstruktör/teknisk projektledare har en viktig nyckelroll. 

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Konstruktör / Teknisk projektledare driver och ansvarar du för projekt i varierande omfattning och komplexitet där flera teknikområden samverkar. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Konstruktör / Teknisk projektledare arbetar du på Geberits fabrik i Bromölla, som består av ca 300 anställda. Du arbetar tillsammans i dina projektteam bestående av kollegor från olika kompetensområden. Du rapporterar till Projektchef.

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån i viss mån (max 1 - 2 dagar/veckan) beroende på projekt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som minst har en högskoleutbildning som ingenjör med inriktning teknik, exempelvis inom konstruktion och design eller maskinteknik. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet och mycket god kunskap inom konstruktion. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i projekt, antingen som delaktig i eller som ansvarig för projekt. 

Du har mycket goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av något CAD-program, exempelvis Catia. Då engelska är koncernspråk krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Som person har du ett stort driv och ligger i framkant för att ta reda på relevant information. Du är lyhörd och har förmåga att kommunicera med olika typer av människor både i och utanför organisationen. Vidare har du ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt och förmåga att agera beslutsamt i olika situationer. 

Alla lediga jobb