TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundsupport till aktör inom biltvätt i Stockholm

Vill du arbeta i en serviceinriktad och administrativ roll tilsammans med ett engagerat team? Ansök redan idag!

Gillar du att arbeta med varierande administrativa uppgifter och skulle du trivas i en helpdesk? Vill du arbeta i stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker omgående en ny medarbetare som kan stötta teamet på Prowash i Kista, Stockholm under några månader. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att stötta både serviceavdelningen och säljavdelningen. Rollen innebär att sitta på helpdesk och hantera serviceärenden, inkommande samtal och löpande blandade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer få tillfälle att nyttja din kommuniaktiva såväl som din adminsitartiva ådra och ytterligare bredda din erfarenhet inom området. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ska tilsättas omgående och du kommer att bli anställd av TNG och jobba som konsult hos Prowash i minst 4 mån med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och kontoret är placerat i Kista, Stockholm. Urval sker löpande då uppdraget startar omgående.

TNG värnar om ditt välmående som konsult och som anställd är du betydelsefull. Därför erbjuds du en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god telefon- och administrativ vana. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har du jobbat i ett ärendesystem eller hanterat kundbokningar är det ett stort plus. 

Som person ser vi att du är stresstålig då tempot är högt och du vill ge bra service till kunderna. Du ser det som en självklarhet att stötta din omgivning då alla i teamet är viktiga. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Alla lediga jobb