TNG
Säljare till expansiva Epassi i centrala Stockholm

Säljare till expansiva Epassi i centrala Stockholm

Vill du vara med att bygga Epassis (Actiways) nätverk och ansluta fler partners? Då är du innesäljaren vi söker!

Uppdragsgivare Epassi
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Pettersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Vill du vara med att bygga Epassis (Actiways) nätverk och ansluta fler partners? Då är du innesäljaren vi söker!

Är sälj din kopp te och har du erfarenhet av att aktivt ta kontakt med nya samarbetspartners och kunder via telefonen? Lockas du av försäljning i en kommunikativ roll där du bygger goda och hållbara relationer? Den här tjänsten är en attraktiv roll som säljare i ett växande och expansivt företag, mer känt idag som Actiway, där det erbjuds en spännande, nyskapande digital produkt som ger nya möjligheter för hantering av friskvårdsbidrag och hälsoförmåner. Vi hanterar ansökningar löpande så sök gärna redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Epassi har marknadens smidigaste system för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Epassis tjänster möjliggör även företagets leverantörer av friskvård att marknadsföra sitt erbjudande på ett effektivt sätt. Epassi är nu inne i en mycket expansiv fas och har därmed behov av att utöka med ytterligare en kollega till Leverantörsteamet. Här får du en möjlighet att som säljare vara delaktig i utvecklingen samt arbeta i ett familjärt och innovativt företag. Det är korta beslutsvägar och samarbete är en central faktor i företaget. Du kommer som säljare att ingå i Epassis Leverantörsteam, och även bli en del av ett härligt gäng som i Stockholm består av drygt 40 glada kollegor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som innesäljare kommer främst fokusera på att kontakta nya leverantörer för att erbjuda dem en möjlighet att ansluta sig till Epassis digitala portal och utöka partnernätverket. Rollen innebär också att ytterligare stärka relationen med befintliga partners och förbättra deras möjligheter att nå ut till fler konsumenter av friskvård.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Via telefon och mail kartlägga och söka upp nya friskvårdsleverantörer för att presentera Epassis tjänster samt erbjuda dem att ansluta sig till den digitala portalen
  • Via telefon aktivt kontakta och bearbeta befintliga partners för att bygga relation och optimera deras exponering i portalen
  • Administration i CRM-system

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av Leverantörsteamet i Stockholm där du tillsammans med Teamledaren och tre övriga kollegor driver försäljningsarbetet för att bygga och utöka Epassis nätverk av leverantörer och partners. Tjänsten innebär många kontaktytor och du arbetar brett över hela Sverige med att kontakta både större och mindre leverantörer av friskvård. Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse. Du jobbar kontorstider 8-17 med viss möjlighet till flex.

De första 3 månaderna kommer du att vara anställd som konsult hos TNG, därefter finns goda möjligheter till anställning hos Epassi. På sikt finns det också goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler centralt i Stockholm, nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Efter pandemin kommer distansarbete att erbjudas i viss utsträckning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som lägst har en gymnasial utbildning och vi ser gärna att du arbetat med tjänsteförsäljning i en liknande roll tidigare. För att lyckas i rollen är du van att använda telefonen som främsta arbetsverktyg och brinner för att målinriktat bearbeta kunder och bygga nätverk. Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ samt att du är förtroendeingivande och affärsmässig i dialogen med kunder.

Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning via telefon samt arbete med säljadministration är starkt meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system är även detta meriterande. Har du erfarenhet eller insikt i friskvårdsbranschen är detta också ett plus, men framför allt söker vi dig som är riktigt duktig på att sälja via telefon samt har drivet och viljan att fortsätta lära och utvecklas. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Ett krav för rollen är dock att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Epassi

Epassi

Epassi Group är Nordens ledande mobila betallösning för hantering och användning av personalförmåner. Sedan mars 2020 ingår ActiWay i gruppen samt Sodexo Benefits & Reward Sweden förvävades mars 2021; Miljontals medarbetare på flera tusen företag runt om i Norden använder Epassis tjänster för personalförmåner och hälsosamma upplevelser varje dag.

Med Epassi sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av Epassi. Epassi är i ständig tillväxt sedan starten 2005, och under våren 2020 blev ActiWay en del av Epassi Group.

Epassi är den ledande aktören i Norden inom hälsoförmåner med totalt över en miljon användare. På kontoret i Stockholm, som är beläget nära Odenplan, arbetar 40 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. I Sverige har bolaget också kontor i Trollhättan med 5 medarbetare. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med Epassi och Epassis ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Uppdragsgivare Epassi
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Åsa Pettersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Räkna ut avståndet till jobbet

Ynglingagatan 14, Stockholm