TNG
Vart och hur vill du optiker jobba hos Smarteyes?

Vart och hur vill du optiker jobba hos Smarteyes?

Smarteyes söker fler fantastiska optiker till hela landet!

Arbetsgivare Optik Smarteyes AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-20
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Friskvård Friskvård
Anna Rydbacken
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Smarteyes söker fler fantastiska optiker till hela landet!

På vilken ort skulle du vilja vara optiker i en Smarteyes butik? Vill du vara en del av innovativa Smarteyes, där du som optiker får möjlighet att arbeta med smarta, innovativa och flexibla lösningar? Är du nyfiken, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer oavsett om vi idag finns där du befinner dig eller inte. Vi är nyfikna på just dig och vilka önskemål du har!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där eget initiativ, delaktighet, utveckling och samarbete med engagerade kollegor är en del av det dagliga arbetet. Hos Smarteyes är medarbetaren vår viktigaste tillgång och att det förblir så säkerställer vi genom att löpande mäta medarbetarupplevelse och engagemang. Våra resultat är mycket goda i jämförelse och det är vi oerhört glada och stolta över och mycket måna om att jobba för att bibehålla. De senaste fem åren har Smarteyes också varje år utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av organisationen Great place to work. 

Smarteyes brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern. Att vi dessutom ständigt utvecklas och att vår framtid ligger i våra egna händer gör att tjänsten är extra spännande.

Se gärna filmen längre ner i annonsen för att lära känna oss ännu bättre!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som optiker med alla de fantastiska förutsättningar som vi på Smarteyes erbjuder. I vilken av våra butiker vill du arbeta? Eller är din ort nästa ställe där vi kommer etablera oss?

Vi erbjuder ett anpassningsbart, dynamiskt och utvecklingsorienterat arbetssätt. För din del innebär det att du med hjälp av högkvalitativ teknik och förutsättningar som passar dig kan vara med och fortsätta leverera en hög kundnöjdhet. Vi kan i väldigt hög grad skräddarsy utifrån var du vill och kan arbeta med vårt koncept Optiker på Distans. Det innebär att du får genomföra synundersökningar såväl med kunden i det fysiska undersökningsrummet som på distans från den butik du arbetar i.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att erbjuda våra kunder synundersökningar med hög kvalitet och en mycket bra kundupplevelse, samtidigt som du får arbeta på det sätt som passar dig bäst.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är legitimerad optiker och vill utvecklas i en miljö som präglas av enkelhet, omtanke och utveckling.

Optik Smarteyes AB

Optik Smarteyes AB

Smarteyes är ett värderingsstyrt företag med en stark kultur där medarbetarengagemang värderas högt och är en framgångsfaktor för Smarteyes. Värdegrunden bygger på enkelhet, omtanke och förändring.

Smarteyes har flera års topplaceringar på Great Place to Works lista för Sveriges bästa arbetsplatser, 2020 en tredjeplats och ärofyllda Hall of Fame. Placeringar förenat med stolthet och dedikerat arbete. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs.

Smarteyes brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

På vår hemsida kan du läsa mer om våra värderingar och vad som driver oss och varför vi går till jobbet varje dag men också medarbetaruttalanden om hur det är att jobba på Smarteyes.
Läs mer om oss på www.smarteyes.se

Optik Smarteyes AB
Arbetsgivare Optik Smarteyes AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-20
Anna Rydbacken
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 37