TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verkstadsförman till Olssons Elektromekaniska

Trivs du med det dagliga verkstadsarbetet kombinerat med att leda personal? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Har du erfarenhet av mekanisk montering och vill du jobba hos en ledande aktör inom reservkraftsaggregat? Olssons elektromekaniska söker en operativ verkstadsförman som vill jobba i ett trivsamt familjeföretag med elkraften i fokus! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att bli en viktig länk mellan produktionen och verkstadschefen samtidigt som du arbetar operativt tillsammans med produktionspersonalen i verkstaden. Du får arbeta i en unik bransch som jobbar med säkerhetsanpassade reservkraftsanläggningar och kundanpassade lösningar. I produktionsanläggningen i Rydsgård har vi byggt upp ett rationellt flöde för både tillverkning och montering av aggregat.  

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Elkraft har varit i fokus för familjeföretaget Olssons Elektromekaniska ända sedan starten i skånska
Rydsgård på 1950-talet. Idag har vi 40 medarbetare och är specialiserade på kundanpassade reservkraftverk. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, en trygg, positiv och tydlig ledare som gillar när tempot är högt och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik. 

 

Alla lediga jobb